Dzisiaj jest 03 lip 2022, 21:33



Strefa czasowa UTC+1godz.





Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
Offline
Post: 06 maja 2022, 21:29 
**

Rejestracja: 18 wrz 2014, 21:13
Posty: 351
Pojazd: Gilera Runner LC 2002
Witam. Drugi moj temat o TGB tym razem jest taka sytuacja ze po sprawdzeniu napedu wyszlo ze pasek chodzi za luzno a nawet po zgaszeniu jest tez luzno.. wiec zakupilem nowy bo myslalem ze rozwiaze to problem z tymi obrotami ale po zalozeniu nowego 763x16.5x30 nadal jest to samo.. nie widze zbytnio poprawy(wtf?) rozkrecilem sprzeglo zmienilem okladziny i sprezynki na jakies niebieski chyba malossi i inne biale i tak samo lipa ledwo co rusza i na liczniku 7500+ obrotow .Ta glowna duza sprezyna dosc twarda jest wiec raczej ok. Nie jestem ekspertem .. rolki cos tam maja slad uzycia ale watpie ze to tego wina.. wazylem 6 rolek po 6gram maja .. czyzby za lekkie pod serie ?? SKUTER pali od pierwszego startera. Dzieki za zainteresowanie i ew pomoc :)

-- 06 maja 2022, 22:29 --

naprawde nikt nie wie co moze byc ?


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 


Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  



Powered by phpBB © 2007 Group serwis komputerowy