Dzisiaj jest 20 mar 2019, 17:08



Strefa czasowa UTC+1godz.





Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
Offline
Post: 04 mar 2019, 14:29 
*

Rejestracja: 04 mar 2019, 14:19
Posty: 2
Pojazd: mx
Cześć, mam problem z moją Apką mx 125 z silnikiem rotax 122, ostatnio po zimie wyczysciłem gaźnik, przedmuchałem, umyłem benzyną, to samo z filtrem powietrza, wszystko czyste i poskręcane, odpalił bez problemu. Motocykl jeździ, jest wyregulowany i nie czuć nic niepokojącego do momentu gdy ma wejść w rezo - po prostu go nie ma i ciągnie tak jakby był przyblokowany.
Dodam że wcześniej jeździł sprawnie i wpadał w bardzo mocne rezo. Wydech jest cały Giannelli, świeca irydowa - myślałem czy może to wina zaworu wydechowego, ale go nawet nie ruszałem bo chodził w porządku, zresztą od dołu motocykl ma moc. Zawór wydechowy seryjny.
Zastanawiam się jeszcze czy może to być wina słabego akumulatora przez co prądnica jest bardziej obciążona i zawór wydechowy pobiera za dużo prądu przez co silnik jest słabszy.
Podsumuwując brakuje tego kopnięcia i wyrwania przy rezo. Ktoś pomoże?


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 


Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  



Powered by phpBB © 2007 Group serwis komputerowy