Dzisiaj jest 24 cze 2019, 23:41



Strefa czasowa UTC+1godz.





Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
Offline
Post: 22 gru 2018, 14:16 
*

Rejestracja: 28 lip 2011, 20:20
Posty: 133
Lokalizacja: jaworzno
Pojazd:
witam nie mam iskry w euroboyu przyczyna leży na 100% w instalacji które kabelki mogą robić zwarcie? przekładałem elektrykę z quantuma i iskra była wiec moja wiązka jest uszkodzona proszę o rady.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 


Offline
Post: 19 mar 2019, 22:45 
*
Awatar użytkownika

Rejestracja: 18 mar 2019, 18:43
Posty: 40
Lokalizacja: Tarnów
Pojazd: Brak :)
Jeżeli przekładałeś instalacje to bardziej bym obstawiał złe podłączenie niż zwarcie , niestety z fusów nikt tutaj nie wróży i musisz wszystko po kolei posprawdzać :)




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  



Powered by phpBB © 2007 Group serwis komputerowy