Dzisiaj jest 24 lis 2014, 21:56



Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]





Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
Offline
Post: 04 lip 2013, 16:53 
**
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 lut 2013, 19:45
Posty: 410
Pojazd: Składam verticala
Witam mam problem z kosą spalinową ponieważ niechce wejsć na najwyższe obroty
Gaźni kczyszczony i dokładnie skręcony regulacja śrubka od mieszanki nic nie daje
Jeżeli to zły dział to proszę o przeniesienie


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
 Tytuł:
Post: 04 lip 2013, 19:34 
*****

Rejestracja: 30 gru 2012, 22:15
Posty: 2179
Pojazd:
wgl to nie jest forum o kosach spalinowych xD sprawdź uszczelkę między króćcem a gaźnikiem i ta między cylkiem a króćcem i czy wgl dobrze jest założona ta pod gaźnikiem że ma odkryty gardziel od podciśnienia no inaczej za chiny się nie wkręci na wyższe obroty




_________________

Wariat492 pisze:
dysze też testowe możesz kupić ;)




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
 Tytuł:
Post: 04 lip 2013, 19:36 
**

Rejestracja: 18 lis 2012, 9:04
Posty: 484
Pojazd:
a filtr powietrza ? jest takie cos w tym? jak tak to wyczysc




_________________

Sprzedam Stage 6 Pro Replica do Minarelli !

http://tablica.pl/oferta/stage6-pro-rep ... 3gU4b.html




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
 Tytuł:
Post: 04 lip 2013, 20:35 
**
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 lut 2013, 19:45
Posty: 410
Pojazd: Składam verticala
Filtr czyszczony bez foltra też sie nie wkręca uszczelka miedzy króćcem a gaźnikiem ok szczelna a tak pod gaxnikiem jest nałozona elegancko na wszystkie otwory




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
 Tytuł:
Post: 04 lip 2013, 20:39 
*
Awatar użytkownika

Rejestracja: 27 kwie 2013, 14:08
Posty: 36
Lokalizacja: Krosno
Pojazd:
Miałem to samo z żyłkową. Jaka była przyczyna?. Dziadek robił za bogatą mieszankę i zrobił się czarny nagar na tłoku i dlatego kosiarka nie chciała wkręcać się na maksymalne obroty :).




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
 Tytuł:
Post: 05 lip 2013, 9:01 
**
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 lut 2013, 19:45
Posty: 410
Pojazd: Składam verticala
piotrek1532, To możliwe bo tata robi mieszanke na chybił trafił ja pier dzieki za odp




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
 Tytuł:
Post: 05 lip 2013, 11:05 
*
Awatar użytkownika

Rejestracja: 27 kwie 2013, 14:08
Posty: 36
Lokalizacja: Krosno
Pojazd:
Trzeba robić mieszankę zalecaną przez producenta i tyle :)




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  
Powered by phpBB © 2007 phpBB Group