Dzisiaj jest 21 wrz 2019, 21:13



Strefa czasowa UTC+1godz.





Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
Offline
 Tytuł: nie odpala;/
Post: 10 mar 2017, 22:09 
**

Rejestracja: 23 cze 2014, 18:40
Posty: 225
Pojazd: matrix&speedfight
Imię: Kuba
witam mam problem z keewayem skuter nie odpala po remącie. Dodam że jak wciskam mu hamulec gasbą wszystkie kontrolki. W skuterze było wymienione: wał,łożyska,cylinder,gaznik do dam że napoczątku wał się chyba pezsunał ponieważ po dokręceniu wszystkiego nie mogłem obrócić wałem.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 


Offline
Post: 11 mar 2017, 19:27 
Stróż Forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 30 cze 2014, 6:15
Posty: 2097
Lokalizacja: Końskie Świętokrzyskie
Pojazd: Romet RXL 2T, Kawasaki EN500
Nie mogłeś obrócić bo nie odprężyłeś wału wciągaczem. Na forum są opisy jak prosto zrobić samemu taki wciągacz.
Teraz musisz ponownie rozebrać całość i poprawnie złożyć, inaczej jak już odpalisz to polecą szybko łożyska. Teraz obraca się wał?




_________________

POZDR robdk
Mój kanał Motogaraż robdk




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
Post: 11 mar 2017, 20:47 
**

Rejestracja: 23 cze 2014, 18:40
Posty: 225
Pojazd: matrix&speedfight
Imię: Kuba
tak obraca się




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  



Powered by phpBB © 2007 Group serwis komputerowy