Dzisiaj jest 26 kwie 2025, 1:05

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Faspi F8, Tigra 1.6 16V
czyli mówicie że raczej nie kupować? Bo wielkich funduszy to nie mam

Obrazek

https://www.facebook.com/PKRHgarage ZAPRASZAM !

http://forum.mieloch.pl/faspi-by-przemek051195-70cc-midrace-t261458-580.html

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
zdecydowanie nie ;p

Derbi Senda DRD Evo
Zapraszam :D

http://www.senda.pl/viewtopic.php?f=33&t=13056

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Fiat Stilo 3D, Corolla E12 D4D
Przemek051195, jeżeli nie masz funduszy a chcesz teraz poprawe osiągów to kup tego WM ale musisz wygotowac tłok zanim założysz zestaw do skutera, jak chcesz wiecej wiedziec o tym to PW

jeżeli nie zależy ci na czasie to uzbieraj jeszcze ze 200zł i kup sobie airsala T6 albo motoforce 70cc chociaz bardziej polecam airsala, były pogłoski że tłoki do dupy ale sie poprawili i robia porządne zestawy

Ostatnio zmieniony 16 maja 2012, 21:53 przez barto96, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Yamaha Zest
NIE KUPUJ TEGO !

Tytuł:

Pojazd:
Sorry za mały odkop, ale chcę napisać że firma wm zrobiła duży postęp. Z powodu braku rolek kupiłem wm. Były one koloru białego. Zamontowałem je i jeździłem na nich kilka tysięcy kilometrów . Teraz kiedy rozebrałem skuter, oglądam rolki, a tam zaskoczenie i to miłe rolki, praktycznie nie zużyte nawet były w połowie jeszcze białe. Jednym słowem rolki za 8zł, a wytrzymały dłużej niż polini za 30zł. Nie wiem czy wszystkie produkty tej firmy są dobre, ale moim zdaniem firma zrobiła duży postęp. Można go nawet zauważyć na przykładzie cylindrów tych różowych do am6. Wiele osób je ma i chwali. Ja oceniam wm na 4+ :P

Tytuł:
*

Pojazd:
Zależy jak się trafi... to jak loteria xD Miałem cylek 70cc ac za 120 kanałły nie dorobione tłok masakrycznej jakości sam cylinder co do jakości też nie był za dobry... Jednym słowem lipa v-max spadł...

Miałem 2 tłoki wm do 50cc i były (w sumie jeszcze są bo jeden zmieniłem razem z cylem który był na wyczerpaniu a w drugim wypadło zabezpieczenie sworznia)

Uszczelki lipa topią się. Mam motoforce i wcale się nie topią (uszczelki do lc)

Komplet linek gazu z rozdzielaczem do keewaya: rozdzielacz tandeta straszna a linki dobra jakość

Linka licznika zaje... Działa ponad 4tyś pomimo że w 1 miejscu jest ostro pancerz zagięty (linka od mniejszego skutera i jest za krótka)

Spotkanie po latach.
-Siema
-Siema. To ten twój skuter
-Tak.
-Jak leci ?
-80
hahahaha jak sie skapłem że powiedziałem nie to co trzeba głowa w dół gaz do oporu rozrusznik i przed siebie

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Odradzam tą firmę. Kupuj wyłącznie markowe części.

Zaglądam Śmierci W Twarz!!!

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Powiem tak , china to china ;) Np cylinder chiński do AM6 różowy . Kupiłem i co się okazało ? są kanały płukowe ale ich nie ma . Wiem dziwnie to brzmi ale są już wyciete lekko i doszlifowane ale nie przechodzą do niczego innego tak jakby kawałek gładzi odpadł . Porażka .. Tłoki to jeszcze gorzej . Lecz trafiają sie modele gdzie jeździ długo.

Malina pamiętamy ! [*]
Obrazek
Trynithy pisze:
KOCHAM MASTURBACJE ALE NADSZEDŁ TEN CZAS :D

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja przejechałem na swoim cylku 65cm do 4T już 500km i jak narazie cylek sprawuje sie bardzo dobrze. Jeśli chodzi o wizualkę to cylinder w miare dobrze wykonany. Gorzej z tłokiem. Mam też pasek WM Motor i również bardzo dobrze się sprawuje. Ogólna ocena ode mnie to 4. Zależy jak trafisz

CYLINDER : 65CM WM Motor
WARIATOR : TEC R-TYPE
ROLKI 4G
V-MAX : 85 licznikowe

Tytuł:
*

Pojazd:
Do 4t nadają się cylindry i niektóre inne rzeczy (ale nie wario) ale do 2t tylko sprzęgła i drogie tłoki wm'a

Spotkanie po latach.
-Siema
-Siema. To ten twój skuter
-Tak.
-Jak leci ?
-80
hahahaha jak sie skapłem że powiedziałem nie to co trzeba głowa w dół gaz do oporu rozrusznik i przed siebie

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Yamaha Slider
Ja nie mam Problemów często z napędem. tylko właśnie cylindry mi padały, jak kiepski się trafił to nawet 5 kilometrów nie dało się zrobić przepisowo 40 km/h a jak dawałem odraz na pierwszy szlif i wiadomo nominał tłok to latałem na zwykłym cylku 70ccm jakoś z 4500 km w miesiąc kręciłem a Wario "kompletne" to co jakieś 6000 km wymieniałem jak i pasek, a teraz aktualnie mam Wariator WM HIGH SPEED jak i cylinder wm motor 70 ccm jakoś z 3000 km miałem przed portingem wykręciłem go i sam własnoręcznie PORTING wykonałem na nim na pierwszym szlifie z Portingem wszystkich kanałów mam dwa razy większą moc niż na oryginalnej 70 już mam zamówiony gaźnik 19 i wał na oku. Zamykam budę na tym. w dwóch to jeszcze na ulicy na oryginalnym gaźniku to tak szarpie z pod świateł że kumpla zgubiłem co jechał zemną a tak to gps pokazał mi 90 na tym setapie :cool: . jeszcze sprężyna i trzy mniejsze muszę załatwić i śmignie więcej... tak Ogólnie Polecam WM motor.. czasami trzeba poprawiać Fabrykę :P ale tak to dobre części za niską gotówkę mają ja tam im ufam i nie narzekam a jestem Tego zdania że nic nie jest Wieczne i szybko się Pier*?#i tak że jak za taką gotówkę części to nie ma co narzekać tylko trzeba pilnować co się kupuje :wink:

-Yamaha Slider-

Setup: jest taki że muszę zebrać kupę w całość wtedy napiszę co mam w slidzie :P

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2