Dzisiaj jest 18 sie 2018, 19:30



Strefa czasowa UTC+1godz.





Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
Offline
Post: 20 lip 2018, 19:22 
*

Rejestracja: 29 wrz 2014, 18:29
Posty: 20
Pojazd:
Witam!
Kupiłem moduł odblokowany do mojego Piaggio Liberty 125 4t.
Problem jest taki, że nie idzie uchwycić wolnych obrotów - albo za małe i gaśnie lub za duże i ciągnie sprzęgło. Podczas jazdy gdy tylko delikatnie odkręce manetkę (1/6) przebiera jakby tracił iskrę. Gdy odkręce na maxa ciągnie jak oszalały
Moduł zablokowany był czerwony, odblokowany czarny ale chyba to nie ma większego znaczenia.
Poratujcie :roll:

-- 20 lip 2018, 20:22 --

Nikt nie miał czegos takiego ??


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 


Offline
Post: 20 lip 2018, 21:36 
**

Rejestracja: 06 sty 2018, 10:51
Posty: 303
Lokalizacja: Dragany
Pojazd: Baotian bt49qt9
Imię: Gerard
Mi to wygląda po prostu na źle wyregulowany gaznik :|




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
Post: 05 sie 2018, 17:40 
*

Rejestracja: 29 wrz 2014, 18:29
Posty: 20
Pojazd:
Czy śruba mieszanki wkręcona czy wykręcona 3 obroty jest bez zmian. W dodatku teraz nie schodzi z obrotów ale nie zawsze. Gdy stoi na nóżkach i przygazuje trzyma wyzsze obroty, wystarczy ze delikatnie dodam gazu i puszcze juz jest ok. Linka nie blokuje sie. Co jest??




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  



Powered by phpBB © 2007 Group serwis komputerowy