Dzisiaj jest 12 gru 2017, 23:35



Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]





Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
Offline
Post: 12 sie 2010, 13:08 
*
Awatar użytkownika

Rejestracja: 13 cze 2010, 0:18
Posty: 108
Pojazd:
witam..
mam mam telefon w orange i
pisze smsy a tu mi 'brak dostepu do sieci'
i potem znowu"Orange" i sms wysłać nie idzie nic.. kompletnie nic..
mam telefon SE W595

pomocy..?




_________________

Oddam Nerke Za NSR-ke
Obrazek


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 


Offline
 Tytuł:
Post: 12 sie 2010, 13:11 
Zbanowany
Awatar użytkownika

Rejestracja: 20 mar 2010, 12:44
Posty: 381
Lokalizacja: WLKP :)
Pojazd:
też mam w595 :wink: zasięg ci się wali idz do sklepu i im to powiedz :D




_________________

Moja Mz czyli moje życie, moja pasja!


http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=178707

Choćby nie wiem co się stało motocykle będę kochał zawsze !




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
 Tytuł:
Post: 12 sie 2010, 13:26 
*
Awatar użytkownika

Rejestracja: 13 cze 2010, 0:18
Posty: 108
Pojazd:
zasięg jest Full..




_________________

Oddam Nerke Za NSR-ke
Obrazek




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
 Tytuł:
Post: 12 sie 2010, 13:31 
Zbanowany
Awatar użytkownika

Rejestracja: 20 mar 2010, 12:44
Posty: 381
Lokalizacja: WLKP :)
Pojazd:
ale jest brak sieci to nie ma :wink:




_________________

Moja Mz czyli moje życie, moja pasja!


http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=178707

Choćby nie wiem co się stało motocykle będę kochał zawsze !




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
 Tytuł:
Post: 12 sie 2010, 14:04 
*
Awatar użytkownika

Rejestracja: 13 cze 2010, 0:18
Posty: 108
Pojazd:
no tak ale czemu?




_________________

Oddam Nerke Za NSR-ke
Obrazek




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
 Tytuł:
Post: 12 sie 2010, 14:21 
***

Rejestracja: 12 sie 2009, 11:54
Posty: 1045
Lokalizacja: Malibu
Pojazd:
Dziś był chyba jakiś problem z orange bo przed 13.oo również nie mogłem się do nikogo dodzwonić, mimo full zasięgu. Połączenie samo się od razu przerywało. U mnie już jest wszystko ok, a jak u cb? :D




_________________

Honda Civic VI lift by mattiz1


Ostatnio zmieniony 12 sie 2010, 14:21 przez mattiz1, łącznie zmieniany 1 raz



Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
 Tytuł:
Post: 12 sie 2010, 14:25 
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 08 lis 2009, 19:52
Posty: 2581
Lokalizacja: Radomsko [ERA]
Pojazd: Lexus GS430 V8
Ja miałem to samo, ale już jest ok :D




_________________

REGULAMIN FORUM ---> viewtopic.php?t=3




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
 Tytuł:
Post: 12 sie 2010, 19:31 
*
Awatar użytkownika

Rejestracja: 12 sie 2010, 16:29
Posty: 2
Pojazd:
Abonenci Orange odzyskali sygnał w komórkach

Obrazek
AWARIA W WIELU MIEJSCACH KRAJU




_________________

Lepszy brzuch od PIWA niż garb od PRACY




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  



Powered by phpBB © 2007 Group serwis komputerowy