Dzisiaj jest 18 kwie 2014, 15:06



Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]





Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
Offline
Post: 25 sie 2012, 22:24 
**

Rejestracja: 24 lip 2011, 13:48
Posty: 417
Lokalizacja: Bełżyce
Pojazd:
Cześć.
Mam tablet Manta 08 (Android 4) i mam taki problem z wifi że jak się łączę to wyskakuje mi że jest problem z uwierzytelnieniem.
Próbowałem już resetować Liveboxa przywracać ustawienia fabryczne w tablecie i nic co to może być :?: :/ Proszę o rady z góry dzięki. :)




_________________

Jesteś z moich okolic PISZ na PW


Ostatnio zmieniony 25 sie 2012, 22:25 przez arek9865, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
 Tytuł:
Post: 26 sie 2012, 9:32 
*
Awatar użytkownika

Rejestracja: 28 gru 2011, 10:48
Posty: 90
Pojazd:
Ja miałem taki problem gdy wpisywałem złe hasło...sprawdź, czy hasło które podajesz jest poprawne




_________________

Może tam dżemie oprogramowanie telefonu?

Sprzedam tablet. http://allegro.pl/lark-freeme-70-1-nowy ... 87498.html




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
 Tytuł:
Post: 26 sie 2012, 10:49 
*
Awatar użytkownika

Rejestracja: 17 cze 2009, 19:35
Posty: 158
Lokalizacja: rbn
Pojazd:
Wejdź w ustawienia Liveboxa, wyłącz filtrowanie MAC , albo dodaj tam swojego tableta :wink:




_________________

Obrazek
Obrazek




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
 Tytuł:
Post: 26 sie 2012, 11:38 
*
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 cze 2010, 17:45
Posty: 164
Lokalizacja: Lublin
Pojazd:
Cytuj:
Wejdź w ustawienia Liveboxa, wyłącz filtrowanie MAC , albo dodaj tam swojego tableta :wink:


Dobrze mówi.
Wpisz w przeglądarkę 192.168.1.1 login: admin hasło: admin. I tam w którejś zakładce wyłącz filtrację MAC. Jeśli to nie pomoże to przetrzymaj na 10 sek. ten wystający przycisk w LB koło res.




_________________

Mam na sprzedaż plastiki do Piaggio Typhoona:
- przedni od kierownicy,
- lewy i prawy bok tylny (boczki),
- przedni (duży).




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
 Tytuł:
Post: 28 sie 2012, 13:41 
*
Awatar użytkownika

Rejestracja: 03 maja 2011, 18:46
Posty: 11
Pojazd:
Też miałem problem z wifi- z tym że ja nie znam hasła :/
Uratował mnie program connectify, który tworzy hot-spot wifi z laptopa (jeżeli masz odpowiednią kartę sieciową- na większości laptopów to działa).
Z tego co wiem to android nie wykrywa sieci ad hoc więc bez programu raczej się nie obędzie.
ps. jak wykrywa sieć na smartphonie/tablecie ale nic się nie wczytuje to trzeba coś pokombinować z antywirusem.(tzn. najczęściej wyłączyć)
link do strony programu: http://www.connectify.me/




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
 Tytuł:
Post: 29 sie 2012, 20:19 
**

Rejestracja: 24 lip 2011, 13:48
Posty: 417
Lokalizacja: Bełżyce
Pojazd:
Dzięki wszystkim za rady. :wink:
Wyłączyłem zabezpieczenia i wszystko jest już dobrze. :)




_________________

Jesteś z moich okolic PISZ na PW




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: misio357 i 0 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  



Powered by phpBB © 2007 phpBB Group