Dzisiaj jest 12 gru 2019, 3:07



Strefa czasowa UTC+1godz.





Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
Offline
Post: 11 mar 2019, 21:49 
*

Rejestracja: 11 mar 2019, 21:46
Posty: 1
Pojazd: Router Deluxe 7 125cc
Witam, co może być powodem takich oto dźwięków podczas próby odpalania skutera poprzez starter? Kopka niestety zepsuta. (FILMIK) Proszę o pomoc!!!
youtu.be/4xGdbcls2Pk


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 


Offline
Post: 15 mar 2019, 21:25 
Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 kwie 2010, 14:29
Posty: 7604
Lokalizacja: Wielkopolska
Pojazd: Citroën Xsara II VTR Coupe
Imię: Mateusz
Odgłos najprawdopodobniej pochodzi z przekaźnika rozrusznika




_________________

DOŁĄCZ DO NASZYCH GRUP SPRZEDAŻY :

:arrow: https://www.facebook.com/groups/skutermaniacy/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maniacymoto50/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maxiholicy/




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
Post: 05 sie 2019, 21:26 
*

Rejestracja: 05 sie 2019, 21:22
Posty: 3
Pojazd: bmw
Też myślę że to może być przekaźnik.. Polepszyło się coś?




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  



cron Powered by phpBB © 2007 Group serwis komputerowy