Dzisiaj jest 14 paź 2019, 1:04



Strefa czasowa UTC+1godz.





Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
Offline
Post: 10 wrz 2019, 22:06 
*

Rejestracja: 10 sie 2016, 20:06
Posty: 15
Lokalizacja: Jarosławiec
Pojazd: Peugeot 400
Witam,ponownie wszystkich,i znowu mam problem.Rano jak ide do garazu odpalić skuter, rozrusznik kręci ale nie pali.Wykręcam świece i zalana,rozrusznik kręcił około 4 sekundy. Wyczyszcze świece i pięknie załapie,pozniej juz zapala za każdym razem do wieczora.Gdzie szukac przyczyny,jaki powod zalanej świecy przy pierwszym rozruchu?

Skuter Peugeot Geopolis 125 ,silnik taki sam jak w Satelisie 125


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 


Offline
Post: 10 wrz 2019, 22:12 
Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 kwie 2010, 14:29
Posty: 7515
Lokalizacja: Wielkopolska
Pojazd: Citroën Xsara II VTR Coupe
Imię: Mateusz
Różny może być powód. Zaczynając od braku iskry kończąc po niesprawnym ssaniu.




_________________

DOŁĄCZ DO NASZYCH GRUP SPRZEDAŻY :

:arrow: https://www.facebook.com/groups/skutermaniacy/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maniacymoto50/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maxiholicy/




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
Post: 10 wrz 2019, 22:40 
*

Rejestracja: 10 sie 2016, 20:06
Posty: 15
Lokalizacja: Jarosławiec
Pojazd: Peugeot 400
Mate57 pisze:
Różny może być powód. Zaczynając od braku iskry kończąc po niesprawnym ssaniu.


A jak zawsze wykręcam świece to sprawdzam iskrę i zawsze jest.Swiece zalana wyczyszcze i silnik pali z rozrusznika do sekundy.




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
Post: 10 wrz 2019, 22:49 
Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 kwie 2010, 14:29
Posty: 7515
Lokalizacja: Wielkopolska
Pojazd: Citroën Xsara II VTR Coupe
Imię: Mateusz
A ssanie sprawne?




_________________

DOŁĄCZ DO NASZYCH GRUP SPRZEDAŻY :

:arrow: https://www.facebook.com/groups/skutermaniacy/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maniacymoto50/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maxiholicy/




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
Post: 10 wrz 2019, 22:52 
*

Rejestracja: 10 sie 2016, 20:06
Posty: 15
Lokalizacja: Jarosławiec
Pojazd: Peugeot 400
Tego to nie wiem,jak moge to sprawdzic lub jak to wygląda?




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
Post: 10 wrz 2019, 23:00 
Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 kwie 2010, 14:29
Posty: 7515
Lokalizacja: Wielkopolska
Pojazd: Citroën Xsara II VTR Coupe
Imię: Mateusz
Masz automatyczne czy ręczne ?




_________________

DOŁĄCZ DO NASZYCH GRUP SPRZEDAŻY :

:arrow: https://www.facebook.com/groups/skutermaniacy/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maniacymoto50/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maxiholicy/




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
Post: 14 wrz 2019, 21:49 
*

Rejestracja: 10 sie 2016, 20:06
Posty: 15
Lokalizacja: Jarosławiec
Pojazd: Peugeot 400
Mate57 pisze:
Masz automatyczne czy ręczne ?


Witam cie,ssanie mam automatyczne.
Dziś musiałem az 2 razy wykrecic swiece bo kręcił i kręcił i nic,nawet z wydechu strzelało. W końcu odpalił.

-- 11 wrz 2019, 23:23 --

Mate57
pomocy pomóż mi temat oganąc?

-- 14 wrz 2019, 22:49 --

Witam,od czwartku skuter na warsztacie w skuterowni,mechanik sie śmieje mówi ze błahostka,ale musi wyprowadzić inne skutery ze stajni zeby sie zajac moim.I tak właśnie na koniec sezonu zamiast zamknąć sezon to czekam na naprawę.




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  



Powered by phpBB © 2007 Group serwis komputerowy