Dzisiaj jest 17 wrz 2019, 2:16



Strefa czasowa UTC+1godz.





Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 62642 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3125, 3126, 3127, 3128, 3129, 3130, 3131 ... 3133  Następna
Autor Wiadomość
Offline
Post: 27 wrz 2018, 17:55 
****
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 gru 2009, 18:03
Posty: 1648
Lokalizacja: Dubaj
Pojazd: Peugeot 308
e w koncu 800 wzial a wczoraj jego pracownik mowil 1000 :mrgreen: ale juz sie zaczyna ruch na kapciarni, beda miec zapieprz teraz

ee nie wiecie ile kasuja w pl za aktywacje kompem zmieniarki cyfrowej? bo sobie taka kupilem i bede musial to zamontowac a bez kompa sie nie obejdzie




_________________

Obrazek


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 


Offline
Post: 27 wrz 2018, 22:34 
Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 kwie 2010, 14:29
Posty: 7461
Lokalizacja: Wielkopolska
Pojazd: Citroën Xsara II VTR Coupe
Imię: Mateusz
pawelNS pisze:
ee nie wiecie ile kasuja w pl za aktywacje kompem zmieniarki cyfrowej? bo sobie taka kupilem i bede musial to zamontowac a bez kompa sie nie obejdzie


Zależy do jakiego samochodu. Do PSA zazwyczaj robią to lexią i prywatnie jak podzwonisz podpięcie kompa +/- 100 zł w ASO pewnie z 3x tyle




_________________

DOŁĄCZ DO NASZYCH GRUP SPRZEDAŻY :

:arrow: https://www.facebook.com/groups/skutermaniacy/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maniacymoto50/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maxiholicy/




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
Post: 28 wrz 2018, 0:07 
***
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 lip 2009, 21:19
Posty: 567
Lokalizacja: Long Beach, CA
Pojazd: A6 C5/GS300 JZS160
pawelNS pisze:
e w koncu 800 wzial a wczoraj jego pracownik mowil 1000 :mrgreen: ale juz sie zaczyna ruch na kapciarni, beda miec zapieprz teraz

ee nie wiecie ile kasuja w pl za aktywacje kompem zmieniarki cyfrowej? bo sobie taka kupilem i bede musial to zamontowac a bez kompa sie nie obejdzie

Zależy u kogo, jakieś 50-100zł.
A ja dzisiaj założyłem zimówki na zimowe felgi, teraz już tylko leżą i czekają :mrgreen:
Obrazek




_________________

Obrazek




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
Post: 28 wrz 2018, 7:22 
****
Awatar użytkownika

Rejestracja: 13 wrz 2009, 8:12
Posty: 1755
Lokalizacja: Warka
Pojazd: Insignia
Do Opla też by się przydały jakieś fele na zimę, ale weź potem się baw w te czujniki ciśnienia :/




_________________

toyota-corolla-1-6-dual-vvt-i-by-razor99-t323266.html Corolla by Razor
corolla-ts-by-razor99-t415180.html Corolla TS by Razor




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
Post: 28 wrz 2018, 7:35 
***
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 lip 2009, 21:19
Posty: 567
Lokalizacja: Long Beach, CA
Pojazd: A6 C5/GS300 JZS160
razor99 pisze:
Do Opla też by się przydały jakieś fele na zimę, ale weź potem się baw w te czujniki ciśnienia :/

Problemu wielkiego z tym nie ma, w większych wulkanizacjach powinni mieć taki sprzęcik do kodowania, fajna zabawka ;).




_________________

Obrazek




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
Post: 28 wrz 2018, 15:56 
****
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 gru 2009, 18:03
Posty: 1648
Lokalizacja: Dubaj
Pojazd: Peugeot 308
Mate57 pisze:
Zależy do jakiego samochodu. Do PSA zazwyczaj robią to lexią i prywatnie jak podzwonisz podpięcie kompa +/- 100 zł w ASO pewnie z 3x tyle

za 3 stowki to sie nie oplaca gddyz rozwazam sprzedanie auta
razor99, a potrzebne ci czujniki tylko sie pieprzy elektronika




_________________

Obrazek




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
Post: 28 wrz 2018, 19:30 
****
Awatar użytkownika

Rejestracja: 13 wrz 2009, 8:12
Posty: 1755
Lokalizacja: Warka
Pojazd: Insignia
Borek96 pisze:
razor99 pisze:
Do Opla też by się przydały jakieś fele na zimę, ale weź potem się baw w te czujniki ciśnienia :/

Problemu wielkiego z tym nie ma, w większych wulkanizacjach powinni mieć taki sprzęcik do kodowania, fajna zabawka ;).


No i trzeba do felg dokupić czujniki

-- 28 wrz 2018, o 19:25 --

pawelNS pisze:
Mate57 pisze:
Zależy do jakiego samochodu. Do PSA zazwyczaj robią to lexią i prywatnie jak podzwonisz podpięcie kompa +/- 100 zł w ASO pewnie z 3x tyle

za 3 stowki to sie nie oplaca gddyz rozwazam sprzedanie auta
razor99, a potrzebne ci czujniki tylko sie pieprzy elektronika


Wymyślili to są a póki jest gwarancja nie będę ich ruszać


Znacie kogoś kto ogarnia temat podpięcia i strojenia emu?




_________________

toyota-corolla-1-6-dual-vvt-i-by-razor99-t323266.html Corolla by Razor
corolla-ts-by-razor99-t415180.html Corolla TS by Razor




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
Post: 28 wrz 2018, 22:23 
****
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 gru 2009, 18:03
Posty: 1648
Lokalizacja: Dubaj
Pojazd: Peugeot 308
razor99, oplów sie nie kupuje o to badziewie, jakies audi porzadne zakup a nie tandete




_________________

Obrazek




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
Post: 29 wrz 2018, 6:42 
****
Awatar użytkownika

Rejestracja: 13 wrz 2009, 8:12
Posty: 1755
Lokalizacja: Warka
Pojazd: Insignia
pawelNS pisze:
razor99, oplów sie nie kupuje o to badziewie, jakies audi porzadne zakup a nie tandete


No w listopadzie będzie miał 2 lata już ma prawie 90tys zrobione na wschodzie nie widzi innego paliwa jak 92 i odpukać śmiga więc chyba nie jest taki zły zresztą Audi wyszło y 2 razy więcej niż Astra




_________________

toyota-corolla-1-6-dual-vvt-i-by-razor99-t323266.html Corolla by Razor
corolla-ts-by-razor99-t415180.html Corolla TS by Razor




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
Post: 29 wrz 2018, 8:14 
****
Awatar użytkownika

Rejestracja: 30 lip 2009, 15:20
Posty: 1273
Lokalizacja: SkiernieVice
Pojazd: GOLFS ROYCE TRZECI
razor99 pisze:
Audi wyszło y 2 razy więcej niż Astra

Diss na Vag-a - check :mrgreen:


Czyli wszytko w normie xD



Umie ktoś coś w CATIA v5?




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
Post: 29 wrz 2018, 11:45 
****
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 gru 2009, 18:03
Posty: 1648
Lokalizacja: Dubaj
Pojazd: Peugeot 308
razor99, cos za cos, ja tez sie zmierzam ku a5 tylko sie zastanawiam czy mi potrzebne takie auto skoro 3 razy do roku jestem w polsce




_________________

Obrazek




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
Post: 30 wrz 2018, 15:11 
****
Awatar użytkownika

Rejestracja: 13 wrz 2009, 8:12
Posty: 1755
Lokalizacja: Warka
Pojazd: Insignia
JaJeCkO, po prostu Opel dał dobrą ofertę w Audi raczej na takie coś nie mogłem liczyć :mrgreen: no i mniej papierologii przy leasingu niż w Audi. Chociaż nie powiem teraz już biorę pod uwagę VAGa (Passat czy Arteon są spoko :D )




_________________

toyota-corolla-1-6-dual-vvt-i-by-razor99-t323266.html Corolla by Razor
corolla-ts-by-razor99-t415180.html Corolla TS by Razor




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
Post: 30 wrz 2018, 15:19 
Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 kwie 2010, 14:29
Posty: 7461
Lokalizacja: Wielkopolska
Pojazd: Citroën Xsara II VTR Coupe
Imię: Mateusz
Mi sie zawsze scirocco podobało :<




_________________

DOŁĄCZ DO NASZYCH GRUP SPRZEDAŻY :

:arrow: https://www.facebook.com/groups/skutermaniacy/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maniacymoto50/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maxiholicy/




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
Post: 30 wrz 2018, 18:27 
****
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 gru 2009, 18:03
Posty: 1648
Lokalizacja: Dubaj
Pojazd: Peugeot 308
byle jechalo auto i sie nie sypalo




_________________

Obrazek




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
Post: 30 wrz 2018, 18:29 
Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 kwie 2010, 14:29
Posty: 7461
Lokalizacja: Wielkopolska
Pojazd: Citroën Xsara II VTR Coupe
Imię: Mateusz
pawelNS pisze:
byle jechalo auto i sie nie sypalo


Ja jestem tego zdania aby buda była zdrowa. Silnik i zawieszenie zawsze można wymienić




_________________

DOŁĄCZ DO NASZYCH GRUP SPRZEDAŻY :

:arrow: https://www.facebook.com/groups/skutermaniacy/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maniacymoto50/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maxiholicy/




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
Post: 30 wrz 2018, 19:48 
****
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 gru 2009, 18:03
Posty: 1648
Lokalizacja: Dubaj
Pojazd: Peugeot 308
bude mozesz polatac zawsze




_________________

Obrazek




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
Post: 30 wrz 2018, 23:41 
***
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 lip 2009, 21:19
Posty: 567
Lokalizacja: Long Beach, CA
Pojazd: A6 C5/GS300 JZS160
Mate57 pisze:
Mi sie zawsze scirocco podobało :<

Kiedyś mi też się marzyło sirocco.




_________________

Obrazek




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
Post: 01 paź 2018, 20:20 
**

Rejestracja: 06 sty 2018, 10:51
Posty: 415
Lokalizacja: Dragany
Pojazd: Baotian bt49qt9
Imię: Gerard
A mi tam podobają się cytrynki w szczególności vts-y :P




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
Post: 01 paź 2018, 20:53 
Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 kwie 2010, 14:29
Posty: 7461
Lokalizacja: Wielkopolska
Pojazd: Citroën Xsara II VTR Coupe
Imię: Mateusz
Teraz znaleźć zadbanego VTSa saxo czy xsare graniczy z cudem




_________________

DOŁĄCZ DO NASZYCH GRUP SPRZEDAŻY :

:arrow: https://www.facebook.com/groups/skutermaniacy/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maniacymoto50/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maxiholicy/




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Offline
Post: 02 paź 2018, 6:31 
**

Rejestracja: 06 sty 2018, 10:51
Posty: 415
Lokalizacja: Dragany
Pojazd: Baotian bt49qt9
Imię: Gerard
To fakt ale w sumie już leciwe auta , więc co się dziwić :D




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 62642 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3125, 3126, 3127, 3128, 3129, 3130, 3131 ... 3133  Następna



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  



cron Powered by phpBB © 2007 Group serwis komputerowy