Dzisiaj jest 02 sie 2025, 12:16

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: co zrobić ?
*

Pojazd:
Witam
Mam problem z wyborem ...
a mianowicie mam okazję kupić aprilie rs 50 97 r za 2500 zł
stan wizualny dobry z silnikiem z tego co się przejechałem to sprzęgło nie otwiera się do końca (po wciśnięciu klamki moto na biegu dalej jedzie )
właściciel mówi , że to wina oleju .
linka obrotomierza zerwana
klocki tył do wymiany
oraz moto dosyć ciężko pali (bez ssania nie odpali nawet jak ciepła )
Mam dylemat czy włożyć tą kasę w mojego zenitha (tuning itp) czy kupić tą aprilie
Proszę o wasze opinie na ten temat

to jest ta aprilka http://moto.allegro.pl/aprilia-rs-50-ex ... 77317.html

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Na pewno trochę jeszcze w niego włożysz żeby wszystko było ok ponieważ znając życie podczas naprawy jednej rzeczy okaże się że jeszcze jest co innego popsute ja na twoim miejscu albo bym szukał czegoś innego albo robił peugeota.

Tytuł:
*

Pojazd:
2500 zł to nie jest dużo jak na rs i właśnie coś mi nie gra .
ta aprilka ma v max ok 85 - tyle jechałem
a z drugiej strony jakbym włożył w peugeota nawet te 2500 zł na sam setup mech to myślę że by odstawiał taka rs .

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Moim zdanie nie kupował bym tej Aprili bo jeszcze kasy nianią byś musiał trochę wydać ! :/ szukaj innej Apki albo tuninguj swego peugeota ! To jest moje zdanie ale ty podejmujesz decyzję ! :P
Powodzenia ! :mrgreen:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Uu za 2500zł to ty już ładny tuning zrobisz i ta apka na pewno nie dawała by rady..A poza tym to jeszcze troszke musisz w nią włożyć..Może kompresji nie ma,że zapalać nie chce..

Mycen [*]
Malina[*]
:arrow: Morał z Historii Krótki,Lecz Nie Wszystkim Znany..Jak Nie Ma Warunków ,Nie Zapieprzamy xD
Wiele Serc Jedno Bicie BMW Ponad Życie !
Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
no niby ciągnie jak powinna możliwe , że tylko gaźnik należy wyczyścić no ale nie rozbierałem więc nie wiem
Chyba jeszcze raz pojadę ją obejrzeć przez kupnem

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja bym brał apke niz wkładac kase w tuning (Duzo osob mowi niewkładaj kasy w tuning bo nikt ci tego nie odda ) i nie tylko ja na tym sie przekonałem . A tak sprzedaz pełgota i mozesz delikatny tuning zrobic ale nie za 25oo zł jak bys sprzedał 50% tracisz

Tytuł:
**

Pojazd:
kawojdi pisze:
Ja bym brał apke niz wkładac kase w tuning (Duzo osob mowi niewkładaj kasy w tuning bo nikt ci tego nie odda ) i nie tylko ja na tym sie przekonałem . A tak sprzedaz pełgota i mozesz delikatny tuning zrobic ale nie za 25oo zł jak bys sprzedał 50% tracisz

Noz w kieszeni sie otwiera jak czytam takie posty. Tuning robisz po to zeby zarobic ? Czy po to aby miec z tego frajde i dla pasji ?

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nigdzie nie napisałem ze zarobic wiec nie wiem skad te pytanie tylko ze straci przy sprzedazy i co ja bym wybrał . A z tym nozem to uwazaj zeby ci małego nie zachaczył . Tak frajda jest tylko na jak długo owszem pasja sie tez rozwija . Udzieliłem swojej wypowiedzi do tematu koniec .

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
kawojdi pisze:
i mozesz delikatny tuning zrobic ale nie za 25oo zł jak bys sprzedał 50% tracisz

Ludzie przestrzegam was,
nie kupujcie ani samochodów, ani motorków bo jak będziecie sprzedawać stracicie na tym 50 % , czasem mniej lub więcej !!.
taka moja rada...

Chce niech robi tuning, nie chce to niech kupi inny skuter, jak ktoś ma te 16 lat czy nawet mniej to powiem że tuning jako tako się opłaca , jeśli ktoś jest pewny że tym motorkiem będzie jeździł do 18 a nie kręci go jazda 80 i z przyśpieszeniem fajnym, ale ledwo po zdjęciu blokad, pojeździ się z tydzien i to nie wystarcza ;)
a przy tuningu polecisz te ~ 100 (zależy jaki tuning , bo można i więcej) i masz przyśpieszenie takie że du** w siedzenie wpina :P a przez te 2 lata się można tym nacieszyć :)

a nawet i więcej bo nie każdy sprzedaje skuter po 18 tylko trzyma do celów "własnych" ;)

Ostatnio zmieniony 23 sty 2011, 2:38 przez Scratch, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ]