Dzisiaj jest 02 lut 2025, 7:48

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Siemano. Mam pytanie , co powiecie o tym cylku i czy warto kupić go świeżo po szlifie za ok. 300zł . z całym kompletem tlok pierscienie sforzen glowica itd...

kolejne pytanie, jak sądzicie czy da radę nim w miarę pośmigać na seryjnym wałku:> jakiejś ogromnej mocy ten cyl nie osiąga, ani ogromnych obrotów nie kręci.. jak myślicie ??

I czy dobrze będzie śmigał na nim jak dam mu stożek pokroju najprawdopodobniej e5 , dysze w seryjnym gazniku ok 100 wymienie wario na jakies np. Naraku performance koło 170 zł seryjne sprzęgło i hmm tlumik pokroju lv TT co Wy na to??

SPRZEDAM PILNIE! http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=786802206

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak założysz stożek, to wymiana wału będzie wskazana :twisted:

Cytuj:
wymienie wario na jakies np. Naraku performance koło 170 zł seryjne sprzęgło i hmm tlumik pokroju lv TT co Wy na to??

Nie no teraz to mnie rozwalileś :lol: :lol:
Po pierwsze: wario naraku gówn* ci da :lol: Lepiej dołażyć pare dyszek i kupić sprawdzonego malossiego
Po drugie z tym tłumikiem to żeś wyskoczył :lol: lv TT to najsłabszy tłumik sportowy do 50, a co mówić dopiero do 70 :razz: Do 70 klasy sport pasuje np; Yasuni R, Laser x-pro, Tecnigas RS itp. A nie TT :cool:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tak, ale ja Ci pisze człowieku to co mam 'pod ręka' tzn na co mam aktualnie możliwość , kupić od znajomków itd itd itd ;D Noo wario to myślę , że kupię lepsze ale finanse nie pozwalaja:/

ale narazie nikt mi nie odpowiedział na pytanie ; > Czy na seryjce wałku będę mógł spokojnie jeździć? (co do łożysk to są wymienione, nowe z 1k przebiegu Stage6 SKF)

Więc w jakiej kolejności z tym wszystkim działać ?
po kolei...
Cylek wario dysza filtr , potem spręzynki i sprężyna dociskowa, potem tłumik , ale to w późniejszym okresie:> (dotre te 1000km na seryjce;>)

i ogółem jaka opinia o tym cylku... tym bardziej po szlifie co Wy na to ?:>

[ Dodano: Sob Lis 22, 2008 4:07 pm ]
??

SPRZEDAM PILNIE! http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=786802206

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]