Dzisiaj jest 07 lip 2025, 11:57

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam wszystkich jestem pierszy raz na forum i mogę nie fachowo poruszać.O co chodzi? Chciałbym wszystkich ostrzec przed partaczami nazywającymi się i mieniącymi się fachowcami od skuterów pracując w pożal się boże "serwisie" pod nazwą "SKUTER-SERWIS.PL SP.Z O.O."Porażka porażka.Kupiłem u nich swój pojazd oczywiście obsługa na początku jak się chce sprzedać towar miła aż nad to,później zaczynaja się schody.Oczywiście w promocji dostałem tzw.Serwis Mobilny ale do rzeczy.Przeglądy robiłem tak jak należy zgodnie z książką serwisową plus zgłaszałem wszelkiego rodzaju problemy które mnie niepokoiły,wynik był taki że przez ich brak kompetencji i gówniane podejście do klienta czyli"w niczym nie masz racji jesteś namolny za wszystko musisz płacić choć jest to na gwarancji"(zaznaczam że wszyskie usterki zgłaszałem)zatarł mi się silnik po 1200 km.PIENIĄDZE BRALI ZA CZYSZCENIE GAŹNIKA I WYMIANĘ OLEJU W NAPĘDZIE,TO WSZYSTKO CO POTRAFIĄ PARTACZE.
Całe szczęście udało mi się to naprawić na gwarancji w innym serwisie-wielkie dzięki dla GWARANTA który stanął na wysokości zadania i uznał winę tamtych debili i zezwolił na naprawę gwarancyjną w innym serwisie.
UWAŻAJCIE NA TEN PSEUDO SERWIS W WARSZAWIE NA UL.MODLIŃSKIEJ

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jeżeli jesteśmy już w temacie to podobnie jest z MART na Księcia Janusza 69 bodajże.Największe cwaniaczki,robią później informują o kosztach,czy to 1000 zł czy to 50 zł musisz zapłacić bo zrobione,mają swój jakiś dziwny cennik,zabierają stare części dla siebie i zakładają nowe(na życzenia klienta) i jeszcze trzeba za to płacić pomimo że stara cześć była 5-krotnie tańsza.Np zdejmują i biorą dla siebie gaźnik za ~400 zł zakładają za ~60 zł i biorą około 100 zł za nie wiadomo co.

Pomyślałem żeby zrobić temat i tam wpisywać serwisy których nie polecamy i każdy kto będzie miał jakieś nie przyjemności z tym serwisem będzie wpisywał go na listę.

Ostatnio zmieniony 23 cze 2011, 9:31 przez matjag556, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
Ja Wam powiem o serwisie w Wałbrzychu u Liska na szczęście zbankrutowali w zeszłym roku ale były to brudasy i partacze kiedyś kolega wywalił ok 1500zł za remont a nie było to super wykonane jak już coś poważnego się dzieje to idę do znajomego mechanika czy w skuterze czy w quadzie mi zawsze pomoże no chyba że nie ma za bardzo czasu przykładowo ja rano szkoła on popołudniówki robi no to wtedy jadę na serwis ale ogólnie to 90% napraw u kolegi gdyż na serwisie płacimy za co za wymianę oleju za 80zł :roll: :roll: u mnie tyle kosztuje w Świebodzicach a wymiana cylka 100zł a Krystianowi dałem 20 na flachę więc bez porównania

LwG

Tytuł:
*

Pojazd:
Oświece was troche jak jest z tym serwisem.

Serwis gwarancyjny robi się co 300 600 i 1000km każdy następny jest co 1500. Wymiana oleju itp co robi się na gwarancyjnym przeglądzie jest płatne.Częśći stare się zabiera na wymiane nowych np.Wyjmujesz stary gaźnik wysyłasz do firmy X a ta firma X odsyła ci nowy.Jednak wymiana takiego gaźnika już powinna odbyć się za darmo.
DO KOLEGI SONY551,WISZ MAM SWOJE LATA CZYLI 39,PRAWO JAZDY OD 89 ROKU NIE JEDEN POJAZD MECHANICZNY MIAŁEM WIĘC PROSZĘ NIE PISZ MI TAKICH GŁUPOT CO KOSZTUJE A CO NIE ZA CO SIĘ PŁACI A ZA CO NIE I W JAKICH ODSTĘPACH NASTĘPUJĄ PO SOBIE PRZGLĄDY TO WSZYSCY WIEMY(TAK MI SIĘ WYDAJE ŻE NIE MA TU INNYCH LUDZI) ALE JEŚLI SIĘ ZGŁASZA PROBLEM TO TRZEBA GO SPRAWDZIĆ I NAPRAWIĆ A NIE PIER....... GŁUPOTY JAK SIĘ ZGŁASZADOCHODZĄCE DZIWNE ODGŁOSY Z SILNIKA KTÓRE SŁYCHAĆ BĘDĄC NA PRZEGLĄDZIE TO TRZEBA TO SPRAWDZIĆ A NIE MIEĆ TO W D.... EFEKTEM TEGO BYŁO TO ŻE ZAPŁACIŁEM ZA NIC A W INNYM SERWISIE STWIERDZILI ŻE PASEK NAPĘDOWY SIĘ PRAKTYCZNIE SKOŃCZYŁ-WIĘC KTO TU JEST NIE KOMPETENTNY

Zapoznaj się z regulaminem forum!
Booyaka

Ostatnio zmieniony 23 cze 2011, 14:21 przez moczar, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
moczar, A czy ja pytałem cb o prawo jazdy??? I ile masz lat.?? Chyba nie to po co mi to książki na twój temat nie będe pisał i jeżeli dla cb pisze głupoty spoko..

Robię to od roku przeglądy mam sklep na mieście sprzedaje skutery nowe i wiem co i jak ale ty widze jesteś bardziej oświecony bo masz 39lat. Ja co najwyżej dam ci lat 13.

Tytuł:
*

Pojazd:
ok twoje prawo ale właśnie tacy jak ty którzy mają serwisy i je sprzedają uważają że pozjadali wszelkie rozumy,trzeba się nauczyć rozmawiać z klientem i wykonywać wszystko to co jest zgłaszane jako odbiegające od normy,widać nie lubisz krytyki,a jak nie chcesz to nie czytaj moich książek i zajmij się tym co umiesz najlepiej-oświecaniem ludzi jakimi są debilami a ty wszystko wiedząca wiedźma ple ple

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nawet mnie nie znasz a oceniasz mnie że nie potrafię rozmawiać z klientami bystre sorry ale szkoda mi cb. I szkoda mi czasu jeżeli jesteś najmądrzejszy powiedz jak to z tym wszystkim jest.

Tytuł:
*

Pojazd:
Oceniać to Ty zacząłeś mnie i innych na tym forum,ale to nieważne.Wydaje mi się a nawet jestem pewny że jęsli jesteś w posiadaniu czegokolwiek co posiada gwarancję i oddajesz tę rzecz do serwisu na gwarancji bo coś cię niepokoi to powinno to zostać sprawdzone i naprawione jeśli obejmuje to zakres gwarancji- z tym się chyba zgodzisz, nie ważne czy to jest skuter samochód pralka czy młynek do kawy,a jeśli nie jest to zrobione na zasadzie nie bo nie wciśnie mu się "kit że tak musi być" to chyba można być niezadowolonym.I o to mi chodziło pisząc te posty wydaje mi się że nie do końca zrozumiałeś to co chciałem przekazać-trudno.Jeśli jest ci mnie szkoda,cóż ja mogę na to oodpowiedzieć-trudno.Odpowiadając na Twoje pytanie jak to z tym wszystkim wg.mnie jest to powinno być właśnie tak jak napisałem na wstępie tego wpisu.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ]