Witam Posiadam skuter PGO Big Max 1999r AC. Jest on po tuningu na poziomie mid race. Jak była zima wymieniłem w nim sprzęgło bo na starym już skuter skakał przy zrywie (telepało skuterem). Więc kupiłem sprzęgło stage6 sport pro minarelli d107. Skuter rwał na koło. I teraz w ostatnim czasie nie wiem co się stało ale skuter nie może ruszyć po prostej takiego ma muła na starcie przy rolkach 3,5g. O starcie pod górkę muszę sie odpychać nogami. Muł trwa do około 15km/h potem normalnie się rozpędza. Wnerwiało mnie to strasznie bo na początku nie wiedziałem czego to jest wina, więc dzisiaj podjechałem do kumpla co ma Aeroxa d.107 też zamieniliśmy sprzęgła on ma hebo racing r. Założyłem je do mojego skutera, jaki odrzut na koło rwie, a on moje założył i to samo mu się działo co u mnie. Okładzimy 100% nowe nic niezdarte, próbowałem wszelkiego rodzaju sprężynki sprzęgła, sprężyny centralne i niewiem co w tym sprzęgle może być nie tak. Ono jest prawie nowe, przejeżdżone niecałe 100km. Nie katowane. Nie wiem co mu może być proszę o pomoc nie wiem jak mam się za nie zabrać. PS: JEST TO 100% PEWNOŚĆ ŻE TO TYLKO WINA SPRZĘGŁA.
|