Dzisiaj jest 01 lut 2025, 5:45

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
witam mam aeroxa z 2004 r i zastanawiam sie czy wydechy sportowe itd... czy wszystkie czesci beda pasowac tak jak do modeli z 99-03 ? przymierzam sie do kupna sportowego wydechu c16 moze yansuni r i zastanawiam sie czy ksztalt kolanka bedzie pasowal i mocowania do mojego aeroxa z 2004 r od mojego orginalnego wydechu odchodzi oporcz zawirowywacza (ktorego odciolem) jakas chudsza rurka do ktrej przychodzi wezyk i to idzie gdzies dalej w instrukcji pisze ze to jest air filter (instrukcja po angielsku z neta) patrzac na ksztalt mojego kolanka ktore jest zawiniete (pewnie to chamuje mi squta vmax 80) i patrzac na sportowe wydechy widze ze maja inne kolanka (w innym ksztalcie) i teraz zastanawiam sie czy jak kupie sportowy wydech to czy bedzie on bez problemow pasowal??? a tak ps gdzie moge miec jeszcze blokady bo scaiglem narazie dwie (podkladka pod wario i zawirowywacz). z gory dzieki za pomoc.

...::MBK NITRO JAGUAR RACING 2004::...
TUNING: C16 BE, Hebo NG, Polini 2G EVO, dzwon Polini EVO, Malossi Kevlar X-Belt, klocki Malossi MHR, red filter Malossi, sprężyna Hebo +50%, rolki 3.2g|Zima: Stage 6 racing 15 KM...gaznik 21, wal, przelozenia itp:)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam. Kolega ma joga raczej ten sam silink co aerox, i ma to samo taką rurke do kturej jest przyczepiony czarny wężyk. jak odpioł ten wężyk to mu nic nie dało, wręcz przeciwnie zmuliło mu skutera. Myśle ze inna rura będzie pasować.

Tytuł:
*

Pojazd:
no jak odpial rurke i przepuszczalo mu tam spaliny to sie nie dziwie... co innego jakby odcail rurke i zaspawal otwor tak jak to sie robi z zawirowywaczami. mysle ze pojechal by z 2 do 5 km/h szybciej :D

...::MBK NITRO JAGUAR RACING 2004::...
TUNING: C16 BE, Hebo NG, Polini 2G EVO, dzwon Polini EVO, Malossi Kevlar X-Belt, klocki Malossi MHR, red filter Malossi, sprężyna Hebo +50%, rolki 3.2g|Zima: Stage 6 racing 15 KM...gaznik 21, wal, przelozenia itp:)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]