Dzisiaj jest 07 wrz 2025, 9:11

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: kilka pytan.
**

Pojazd: BYŁ keeway JEST aerox VR :)
Siema, mam do was proźbe gdyż na dniach bede zamawiał nadkole białe do keewaya ry8 i lampe z kierunkowskazami. i tu kilka pytan.

czy lampe ciężko podłączyć czy normalnie kable od kierunkow do tej lampy czy jak bo jestem zielony w tych sprawach najlepiej jak sie wypowie ktoś kto ma tą lampe lexus led z kierunkami i jak podłączał w przypadku keewaya i jakie są tam wejścia.

drugie pytanie : czy nadkole musze na jakieś zapięcia przyczepić i czy w nadkolu mtkt są zaczepy czy jak to jest ? bo słyszałem że poprostu pod plastiki wkładam ale to sie chyba nie bedzie trzymało moim zdaniem...

i ostatnie pytanie jeżeli już to wszystko zamontuje to co z rejestracją ?

wszystko bede zamawiał do niego na mielochu dlatego pytam tutaj :).

pozdro

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
Na pytanie z lampą nie odpowiem. rejestracje najlepiej dać na przekładnie bo szkoda nadkole na wiercenie dziur. Nadkole trzyma się pod plastikami. Mam takie samo w ry8 :) Jedynie na końcu przykręcasz śrubkami lub robisz tzw bzytkami. Ja wybrałem opcje numer dwa. Żeby nadkole idealnie spasować przeszkadzają takie metalowe coś odchodzące od ramy. Nie wiem w zasadzie po co to jest. Wystarczy to uderzyć młotkiem z dwa razy i się wygnie i nadkole idealnie podpasuję pod lampę. Nie jest to element ramy więc można w to młotkiem uderzyć.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ]