Skopiowałem sobie treść z innego działu.. nie chchiału mi się pisać. Tam niby jest pomoc w regulacji itd ale od dwoch dni nie mam zadnej pomocnej rady nikt sie nie odzywa i licze ze tutaj mi ktos pomoze
1. Yamaha Jog RR 2008r
2. Wydech Stage6 Replica Pro, Wariator Stage6 Pro Sport (rolki 4g), Centralka Stage6 MEDIUM, reszta wyposażenia jest seryjna.
3. Jak zachowuje się skuter:
Ostatnio już tu pisałem posta i pomogliście. Wtedy zamiast orginalnej sprężyny stage6 medium miałem podróbke niby odpowiednik tej ale traciła swoje wartości- miałem muły w przyśpieszeniu jak się rozgrzała i takie tam. Powiedzieliśćie, żebym kupił coś porządniejszego i tak zrobiłem, zakupiłem STAGE6 MEDIUM, założyłem ją. Mułów w trakcie jazdy nie ma, lecz przy starcie czasami jest nieciekawe (dostaje muła), ogólnie wydaję mi się, że mam słabe przyśpieszenie a wysokie obroty na początku są wyższe a później po rozpędzeniu opadaja...
Wracając do tych problemów to głównie chodzi tu o to słabe przyśpieszenie, muły na początku i słaby V-max- wynosi on 80km/h (tyle pokazuje licznik) dla mnie w sumie wystarczy ale wydaje mi się, że coś nie tak. Chcę żeby przyśpieszał rownomiernie.
Poradźcie mi co teraz mam zrobić.!!
Zapomniałem dodać, że podczas wyjazdu z kumplem pod ostrzejszą górkę na tych częściach zapaliła mi się kontrolka od przegrzania!
Zastanawiam się czy nie bawić się np jeszcze rolkami? i czy nie kupić lepszych bo te co mam to bodajże sa JMT czy jakoś tak takie za 14 zł..
|