Dzisiaj jest 01 lut 2025, 3:57

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam. Jestem bardzo rozczarowany jakim kolwiek kontaktem z Mielochem. Szczerze koles ma mózg za blisko dupy! Odradzam wszystkim jezdzenie do tego *****. ja osobiscie omijam go szerokim łukiem. moja noga wiecej nie stanie w jego ***** sklepie! dzwonie kiedys do ***** z zapytaniem o czesc... no ok cos sie ***** i musiałem kupic nową częśc. ***** szczerze mówiąć bo to była zwykła dysza z gaźnika do podtrzymywania iglicy... no ale wrócmy do ***** mielocha. mówie mu o co chodzi on mi mówi ze bede czekał 3 miesiące i zapłace 50zł... mysle sobie ze jest ***** ale niestety czesci dostepne są tylko u niego... kazał mi zadzwonić za 15 minut bo coś mu tam nie pasowało i musiał cos sprawidzc ale sprawa dotyczyła czasu realizacji zamówienia! dzwonie po 15 minutach a ***** *****mi ***** mowi ze 150 zl zpłace za to... nie no ***** koleś jestes dla mnie poprostu załosnym dnem... chociaz dno jest i tak głębokie. Nawet sie ***** prywatnie nie p[otrafisz przyznać do tego ze nazywasz sie mieloch, gdyby nie Twoj ***** sklepik pewnie bys o tym zapomniał a Twoj ***** syn wydał sie typowo za Tobą jest tak samo ***** jak Ty! ***** sie ***** ***** *****! ***** złotówki nie zostawie u Ciebie i zebys ***** z głodu zdechł!! nara *****! hahaha JUREK JUREK PAMIETAJ KIEŁBASA OGÓREK I ŻUREK buhahahaha

***** - usunięte przekleństwa... Człowieku jesteś tak tępy, że Ustawa tego nie przewiduje!!!! :wink:

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
wiekszego kretyna jak uzytkownik a4d jeszcze na ty m forum nie spotkałem.Nigdy nie spotkałem sie z nie miłą obsługa w sklepie pana mielocha

wez lepiej zastanów sie co ty mówisz a nie rzucasz wyzwiskami jak jakis wiejski kretyn z widłami i sianem w butach

pozdro

POZDRO DLA EASY STUNTERS TEA<M

PIAGGIO ZIP BY STAGE ^^6^^

Tytuł:
Admin
Awatar użytkownika

Pojazd: Gilera Stalker
Głupota nie zna granic...

Rozumiem jak ktoś pisze uwagi dotyczące obsługi po polsku i potrafi się pod nimi podpisać. Ale tu mamy do czynienia z zaawansowanym przypadkiem. :wink:

Twoja pisownia, skład, słownictwo oraz oceniony na tej podstawie stopień Twojej inteligencji (coś koło zera :wink: ) i rozwoju pozwala stwierdzić, że komunikować możesz się tylko i jedynie z ludźmi Twojego pokroju. Trudno będzie się Tobie Szanowny A4D z kimkolwiek na tym świecie porozumieć.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]