Dzisiaj jest 12 lut 2025, 22:08

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
na czym to polega mam Mitsubishi z 98r chciałbym sobie włożyć jakieś głośniczki tylko nie wiem na czym to polega kupie radio to wtedy nie bede mógł podpiąć 4 głośników 120W bo pisz ze można 4x 50W a chce coś lepszego i głośniejszego .. wiec co musiałbym kupic albo moze kable wymienic zeby podpiąć 4x 120W ? i jaki koszt wyjdzie tego wszystkiego ? jak w złym dziale proszę o przeniesienie ;)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wiec tak preważnie każde radio samochodowe jest wyposażone w końcówkę mocy ok 4x50 watt rms. Wiec głośnik który powinien być podpięty pod to radio powinien posiadać moc do 50 watt rms ale tak to bywa w teori a w praktyce możesz dać 80 wat i nic sie nie stanie ale głosniki bd grać ciszej. Te dane co podałeś 120 wat to pewnie moc max głosnika . Wiesz jeśli nie masz radia to kup na początek dobre radio markowe oczywiśnie bo tylko te posiadają dobry wzmacniacz mogę ci polecić coś do 300 zł z dobrą korekcją dzieku i sterowaniem subem jeśli w przyszłości byś chciał dołożyć suba. Ale to później. Teraz opisz gdzie masz montowane seryjnie głosniki i ich rozmiar.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ]