Witam, otóż ostatnio jadę do dziewczyny swoją kiłą z 2004r. i nagle na prostej drodze zwolnił do 40-45km/h i dalej nie dało się go bujnąć, nagle była górka gdzie rozpędził się do swoich obrotów 80km/h nie dusząc go i zaraz po tej górce był od razu zakręt na górkę, pod górką nie dał już sobie rady i zgasł podczas jazdy, nie wiem co się stało - gdy dotknąłem pokrywy była ona bardzo ciepła. Poczekałem aż ostygło, a potem go chciałem odpalić za pomocą kopki, kopką ledwo co się kopało coś tarło w silniku ale nie wiem co to jest, skuter dopchałem do dziewczyny i teraz stoi u niej a ja nie wiem jaki w tym problem, proszę pomóżcie mi, nie da się go odpalić w ogóle, dodam wam jaki setup w nim siedzi jak coś.
* Cylinder Stage6 Streetrace 70ccm * Wydech Tecnigas TREK * Wał Tec Evo * Gaźnik Mikuni 19mm * Wariator Polini Speed Control na rolkach Stage6 HQ 4.25g * Pasek Polini Speed * Odblokowany moduł CDI * Żelowy akumulator * Sprzęgło RMS 105mm 2T * Łożyska wału SKF i uszczelniacze przekładni * Nowy filtr powietrza POLINI (80zł) * Obudowa wentylatora+chwytak powietrza STR8 * Lusterko Stage6 F1 * Lampa tył ledowa (40 diód ) * Wywaliłem dozownik oleju, podawał za małą dawkę * Różne naklejki Stage6, Polini itp.
Pozdrawiam użytkowników, oraz ekipę forum.