Dzisiaj jest 31 sty 2025, 23:57

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd: Jet Force
SIeeeemano! Jestem tu nowy i tak samo jak tu,tak samo nie bardzo znam się na skuterach ;d
Nie dawno zdecydowałem się na zakup Jet Force'a 125cc jako,że niedługo zrobi się A1 to będę śmigał ;)

Chciałbym go troche doje*ać optycznie, potem trochę mechaniki a więc piszę do was z zapytaniem : Czy mieliście już do czynienia z tym Maxi Skuterem? i czy macie dla mnie jakieś rady i linki o treści ( gdzie znaleźć jakieś części (głównie do tuningu optycznego,jak narazie ;) )
Byłbym za to bardzo wdzięczny ;D
Jet Force 125 - FULL SERIA
Wtrysk(jak padnie nie cackam się tylko zmieniam na gaźnik ;) )
2007r
Srpowadzony z Anglii
Wersja 4t ;/
Byłbym wdzięczny za pomoc :)
jak narazie prosiłbym o linki i porady o treści ( Nadkole,kiera,ledy tył,ledy kierunkowskazy,ringi,i jakąś paletę farb samochodowych, bo planuje go pomalować;)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

**
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E46
Z tego co wiem to 125 od Jet'ta nie przerobisz na gaźnik, bynajmniej nie słyszałem by ktoś tak zrobił :wink:
Co do optyki to:
-nadkole Jet ma bdb, wystarczy seryjne mocowanie tablicy ściągnąć i rejke gdzieś indziej dać;
-ringi do lampy przedniej raczej nie kupisz gotowej, najlepiej popytaj się na jetforce.boo tam powinieneś coś o tym znaleźć;
-ledy w migaczach to możesz żarówki diodowe kupić;
-co do kiery to jeszcze adapter musisz kupić, no i lampę na tył diodową też da się kupić. Szukaj ich na Mieloch.pl, scooterkingz.pl itp.
-a samemu chcesz malować ? to jak po farbę pojedziesz do mieszalni to coś powinieneś wybrać :)
Co do optyki to jeszcze takie pierdołki jak np. lusterka, polerki możesz zrobić :wink:

Jawa Mustang 68' ✔
Romet Ogar 205 87' ✔
BMW E46 Touring 02' lift ✔
Volkswagen Golf IV 99' ✖
Yamaha Neos 00' ✖
Peugeot Jet Force 09' ✖
Gilera Runner RST SP 08' ✖

*

Pojazd: Jet Force
Jestem w trakcie polerki;) pokrywy przekładni,z tego co wiem w 125 da się przerobić na gaźnik, masz możę jakieś linki :D ? kierownice znalazłem szukam adapteru + na malowanie mam i pomysł i fundusze i znalazłem wczoraj lakiernika więc git :D coś jescze o nich mniej wiecej wiesz? :D

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]