Dzisiaj jest 17 cze 2025, 9:15

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam. Posiadam skuter Keeway Hurricane z 2009r za 2990zł i mam 70% zniżek. Ile zapłacę za tablice zarejestrowanie i ubezpieczenie no w ogóle za cały ten proces? Ile trzeba będzie czekać? A i czy od chwili zakupu trzeba w ciągu 30dni zarejestrować bo ja już mam 1.5miesiąca i jutro ide rejestrować.

Ostatnio zmieniony 27 cze 2010, 16:27 przez darkejwil, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
Kod:
- jezeli nie miales wczesniej zadnego pojazdu typu motorower to licz się z kosztami corocznej obowiązkowej składki ubezpieczenia w kwocie 60-80zł (pozniej za bezwypadkowa jazde bedziesz otrzymywal zniżki)
- rejestracja ok 100zł + tablice na które czeka się średnio tydzień czasu
- najpierw dostaniesz tzw "miękki" dowód rejestracyjny ważny 1 miesiąc, przed upływem tego czasu należy się zgłosić do urzędu administracyjnego po tzw. "twardy" dowod rejestracyjny ważny "dożywotnio"
- no i oczywiscie badanie techniczne ale to napewno dostaniesz w serwisie (robi sie je tylko raz w motorowerach)

~wypowiedź usera z innego forum.

Tytuł:
*

Pojazd:
Eldo_TGB pisze:
Kod:
- no i oczywiscie badanie techniczne ale to napewno dostaniesz w serwisie (robi sie je tylko raz w motorowerach)

~wypowiedź usera z innego forum.

Niestety, co 3 lata teraz będzie trzeba robić. Pierwsze badanie musi być obowiązkowo do końca września chyba zrobione. Powymyślali :/

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]