Dzisiaj jest 02 sie 2025, 0:03

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 12 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam dzisaj kupiłem za 450zł aprilie sr50 98rok, minarelli Ac posrednia wersja, plastiki mają pourywane zawiasy, silnik nie odpala i jest do opłat bo ma włoskie dokumenty, i teraz mam takie pytanie czy zrobić z niego jakiegoś sporta i oczywiście Lc z tarczą, i jakiś mały custom czy na części :?:

Ostatnio zmieniony 25 wrz 2010, 20:56 przez Monster231, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: GOLFS ROYCE TRZECI
na czesci ja bym robił
no chyba ze chcesz sie bawić w tuning to proszę bardzo (nieopłaca się )

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jeśli nie jest w tragicznym stanie i dysponujesz gotówką oraz chcesz sobie nim pojeździć to czemu nie. No chyba że jest w opłakanym stanie to sie nie opłaca to weź na części.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
czyli 1000zł z rejestracją jak dołożysz jeszcze 1500- 2000zl to bedziesz miał full sporta na lc i pytanie czy ci sie oplaca bo plastiki też musisz wymienic i napewno w gre wchodzi nowy lakier a na czesci jesli wszystko jest seryjne to duzo nie weżmiesz tak myśle :?:

Zobacz moją Yamahe Neos

Ostatnio zmieniony 25 wrz 2010, 22:13 przez JERONIMO, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
*

Pojazd:
Z tego można by zrobić gruby projekt. Kupujesz papiery od ramy z czegoś innego i przebijasz tabliczke i tyle jeżeli chodzi o rejestracje. Za 1500 - 2000 zł można wystrugać już coś konkretnego, wszystko zalezy od twoich chęci i umiejętności :)

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Air Max System
jeżeli masz chęci to tak jak piszą koledzy ;) zawsze będziesz miał skuter na poziomie racing za niewielkie pieniądze. sporządź listę i zobacz ile to Cie wyniesie. tak jak koledzy wyżej ;)

Tytuł:
*

Pojazd:
Zważając że malować możesz sam, custom w cenie materiałów a papiery można tłumaczyć kiedyś tam to zajmij się nim :D

MotoRoxik pisze:
dzięki wielkie PenerCargo, widze że bardzo pomagasz na forum i za to cię cenie:wink:

Zajrzyj i oceń moje Rieju

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
do wymiany jest tylko przednia czasza razem z grilem i klosz lampy (skuter jest po szlifie), a silnik nie odpala bo ma cylek stage6 streetrace i poszły uszczelniacze wału (no ale silnik to minarelli ac), i oprócz tego do wymiany obydwie opony bo przednia jest tak łysa że nie ma w ogóle bieżnika, z tylnią jest trochę lepiej ale też do wymiany. mam do dyspozycji 5 tyś i nie wiem co robić, bo z drugiej strony bardzo kusi mnie zrobienie z niego jakiegoś racinga lub sportu i full customa, ale znowu jak już prawie się decyduje nurtuje mnie myśl że w łoże w niego 5-6tyś złotych a to w końcu 98rok i za 2 lata dostane za niego marne 2tyś.

Ostatnio zmieniony 26 wrz 2010, 12:11 przez Monster231, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Air Max System
jeżeli chcesz później na nim zarobić - to serie składaj . wrzucisz wario z wydechem i osiągi nie będą złe ;)
przerób na lc ;)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
nie chce na nim zarobić tylko żeby chociarz te 70% mi się zwróciło, bo wiem ze nigdy nie dostane tego co w niego włożyłem, a jak bym zrobił z niego racinga to niemiał bym serca żeby z niego potem serie robić., tym bardziej że jak ja coś robię to nie robię tego byle jak, tylko tak żeby to było zrobione bardzo dobrze.

Ostatnio zmieniony 26 wrz 2010, 12:17 przez Monster231, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jeżeli nie chcesz na tym stracić to tuning nie jest dla Ciebie. Nie da się tuningować i sprzedać drożej.
Z drugiej strony lepszej i tańszej bazy pod tuning/custom nie znajdziesz. Licz się tylko z tym, że trochę na tym stracisz.
Nie do końca rozumiem o co Ci chodzi. Jeśli chcesz robić tuning to co Ci po tym, że rozsprzedasz to na części, za te pieniądze kupisz coś droższego a i tak tyle samo będziesz musiał w to włożyć.

RoQs pisze:
jestem teraz na 1 roku zawodówki

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Booyaka pisze:
Nie do końca rozumiem o co Ci chodzi. Jeśli chcesz robić tuning to co Ci po tym, że rozsprzedasz to na części, za te pieniądze kupisz coś droższego a i tak tyle samo będziesz musiał w to włożyć.

2x bo to cię i tak na to samo wyjdzie bo sprzedasz to, kupisz taka sr'ke z 5 tyś ale żeby zrobić cacko musisz drugie tyle włożyć a tu już masz skuta którego możesz robić

Sprzedam wszyskie części do NRG P/G !!!!
"nie bądź taki prędki, uważaj na dętki :lol:"
Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 12 ]