Dzisiaj jest 25 lip 2025, 0:42

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
No to tak zacznijmy od tego ze mam dyslekcje wiedz wiecie jak jakies błedy beda to przepraszam z góry.Mam mojego TGB "wiesienke" od niecałego rok przyszła wiosna wiedz czas na małe zmiany.Nie chodzi mi o mechaniczne tyle co optyczne bo silniczek ładnie pracuje jego max to 70km/h z groszem czasami <docierałem go po nocach zeby sie nie przegrzał i moje wysiłki sie opłacały ahhhh ta jazda niecałe 35km/h była przepiekna :D>.Jest odblokowany tylko na wario na tłumiku niechce bo mam zamiar kupic inny jak zaczne go Tuningowac ale to potem, narazie chodzi mi o optyke.Macie jakies sposoby na pozbycie sie naklejek?na fotce nie widac ale sa i na je miejsce mam zamiar przykelic te w stylu TGB 303 jesli je dostane w rece.Proponujcie co mozna by było zmienic i z każdym miesiacem bede zminiał mojego TGB :p
Dodaje foto nie mam narazie zbyt wiele ale zawsze.
http://www.fotoski.pl/out.php/i10044_Zdjcie0459001.jpg
Tutaj miałem problem z łożyskiem od kierownicy kulki sie rozleciały ale podołałem sam jeszcze zima sie ztym bawiłem.
http://www.fotoski.pl/out.php/i10045_Zdjcie0533.jpg
A ta fotka robiona na łonce na której zakopalismy sie z kumplami wszytkie trzy skutery utkneły w ziemi ale jakos wydostalismy maszynki dlatego na foto brudny.To na tyle jak cos nie ta napisałem to sorki.Aaa TGB to moj drugi skuter w moim życiu miałem aprilie ditecha ale wał sie rozleciał i silnik był na złom wybrałem tgb bo tez silnik mirini a apka była swietna maszyna.
Obrazek
Obrazek
a tutaj co udało mi sie wyciągnac z TGB
Obrazek

Ostatnio zmieniony 09 kwie 2011, 15:24 przez TGBKrZysiek, łącznie zmieniany 3 razy

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
TGBKrZysiek, pomogę :)
Obrazek
Obrazek

Jak jest taka opcja to daj więcej zdjęć bo nie ma co oceniać :/
A co do błędów to proponuję ściągnąć mozillę, która Ci sama poprawia błędy (podkreśla a Ty poprawiasz) :)

http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... 93#2189593 Moje Audi ;)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
KrystianSR50 pisze:
Jak jest taka opcja to daj więcej zdjęć bo nie ma co oceniać
Oczywiscie ze jest taka opcja wiecej fotek dodam wieczorkiem.Czas na smiganie tgb to zrobie pare i dodam jeszcze dzis.KrystianSR50 dzieki za pomoc :)

hahahahahaha Tak Tak forum?co to za forum jeżeli niemożna na nim sie wypowiedzieć?hahahahaha

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]