Dzisiaj jest 09 lis 2024, 18:47

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam może trochę ja się opisze :mrgreen:
Więc mam motor ścigacza 110 jest kilka takich w Polsce
no przerabiam go do Stuntu trzeba trochę poszaleć, trudno będzie bo jestem niepełnosprawny no ale trening czyni mistrza :mrgreen:
Trochę coś o motorku

Jest to Ścigacz (GS57) Ja go postanowiłem nazwać Honda CBR 110RR Pojemność: 110cm3, 6,5km,
silnik czterosuwowy skrzynia manualna 4 biegowa, stopniowa,
Sprzęgło normalnie jak przy większych motocyklach z lewej strony Dwa hamulce tarczowe
hydrauliczne,Motorek odpalany jest na rozrusznik elektryczny,
tylni amortyzator centralny posiada wyświetlacz biegów,
motocykl ma naprawdę piękny podwójny wydech, który nadaje piękne brzmienie(był przerdzewiały ale już jest pospawany :D ),
posiada stożkowy, sportowy filtr powietrza.Mimo swojej niepozornej wielkości,
jest naprawdę mocny i zrywny, chodzi na normalnym paliwie PB 95, PB 98 lub PB 105...
No tak przed remontem lałem cały czas 95...wyglądał tak
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Trochę takie małe mody :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Teraz już był remont, Został pomalowany ładnie, tłumik nowy, tylko tylną owiewka muszę pokleić...
za niedługo coś więcej dopisze a teraz idę pogrzebać przy motorze :mrgreen:

Ostatnio zmieniony 21 mar 2011, 14:25 przez sysy, łącznie zmieniany 6 razy

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Troszke zardzewiał :D A nie jest na ciebie za mały???

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
Mały nie pozorny ale mocy ma pewnie bardzo dużo... Ładny sprzęt

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Kymco ZX & Rieju RRX
mokras--- pisze:
Troszke zardzewiał :D

x2

Widac ze do stuntu jest podszykowany, bedziesz wklepywal bak? A mozesz powiedziec na czym tez twoja niepelnosprawnosc ?

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=106106&start=0 ZX <3
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=190001RIEJU <3
Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
Jesteś nie pełnosprawny ? Czy to była ironia , czasami możesz sprawiać przykrość drugiej osobie robiąc sobie takie żarty , wydaje się ze to śmieszne jednak mógłbyś być lub ktos z Twoich znajomych i byś to napewno inaczej odbierał . Ale sie nie czepiam :)) , Motorek fajny , mam taką prośbe .Mógłbys sobie zrobić zdjęcie na tym ,,ścigaczu,, chciałbym zobaczyć jaki on wielki jest ;)) . Nagraj jakiś filmik może jak to chodzi.Jak go odpalasz z kopki , z rozrusznika;d? Czy może tak jak piłe motorową?

Ostatnio zmieniony 22 lut 2011, 20:31 przez mdkclan, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
To chyba coś tego typu:

http://www.youtube.com/watch?v=ocydNIdk ... re=related

Tytuł:

Pojazd:
Ale to jest wybitnie małe... Jak na tym masz zamiar jeździć? :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ciekawy dopicować i będzie porządnie

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
chyba nie jest to aż tak małe jak pokazałmokras :?

Tytuł:

Pojazd:
mateusz1_8, pewnie nie. Nikt by nie był takim wariatem, żeby na pocket bike'u stuntować :D Fajny avek poza tym :)

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
A ja wam mówie że to jest własnie taki :P

Tytuł:
*

Pojazd:
hehe na takim to ja bym stelarz zamontował i jedną noge włożyłbym to bym fikołkował xDD mozna przynajmniej sie podpierać . Tak poważnie to bez śmiechu jak on chce stuntowac na takim małym czyms jak pokazał Mokras to go podziwiam , prosze o nagranie filmików jak już przygotujesz sprzęt i będziesz nim stuntował !!:)

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
na czym polega twoja niepełnosprawność?;>

KUPIE SPORTOWY ZAPŁON DO MINY.!!!
KOŁA SR MINA.
YASUNI C30/ROOST.!!

WYKONUJE CUSTOM PLASTIKÓW.Nadkola itp.

SPRZEDAM:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1532195234

gg-25008789

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
oj oj oj:D to jeszcze przed remontem :mrgreen: teraz już jest po remoncie:D...moja niepełnosprawność polega na tym że jestem chory na zanik mięśni :D ja jestem dumny z siebie, mimo tego że jestem niepełnosprawny to daje rade w stuncie,drifcie itp no teraz jest ładniejszy a ja mam jakieś 158 cm wzrostu i ważę ok 40kg najważniejsze to nie poddawać się :D dziewczyna mnie wspiera kuzyn też no ten silnik za niedługo ulęgnie zmianie bo już jest słaby dla mnie wole wsadzić 250 ok 25km też coś typu tych quadów crossów zaraz wrzucę zdjęcia z remontu:D Umieszczam filmik z drugiego odpalenia :D no niestety 1 odpalenie nie było miłe bo odpalałem go ok 23 w nocy bez tłumika:d no i gdy odpaliłem go i nie mogłem się powstrzymać żeby poczuć jego moc dowaliłem trochę do pieca no i ja wbijam na 3 bieg a tu dup nagle pisk opon łańcuch spadł ja się zszokowałem że silnik się popsuł a okazało się ze zapomniałem dokręcić zębatki:D no trochę zarysowałem se swój piękny lakierek :D no ale za niedługo poprawie te ryski :D

Ostatnio zmieniony 22 lut 2011, 22:58 przez sysy, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ostanie zdjęcie przed rozebraniem :(
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Tutaj już wszystko wyczyszczone:D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Nowy tłumiczek mimo że jest trochę pordzewiały ale już wyczyszczony :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Pomalowane podkładem :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
No i farbą :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Plastiki też zostały pomalowane :mrgreen:

Obrazek
Obrazek

No i składamy :cool:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Zdjęcia z pierwszego odpalenia

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Nakleiłem też fajną naklejke na bak... :P
Założyłem jeszcze nowy tłumik Bardzo pięknie brzmi... :D
Jest przelotowy w 90 % więc nie ma sensu robić 100% przelotu bo nie lubię jak Policja się kręci obok mnie :D

Obrazek
Obrazek

No i drugie odpalanie, tym razem wszystko poszlo git!!idzie maszyna nieźle :D nie mogłem się powstrzymać żeby mu depnąć no gdy się rozpędziłem na 4 biegu jakoś odruchowo puściłem kierownice i jechałem bez trzymanki rozłożyłem ręce i było naprawdę mega :D tutaj jedna fotka :D z 2 odpalania no i filmik :D

Obrazek

http://www.youtube.com/watch?v=9EnOpy6hu8g&feature=player_embedded

Ostatnio zmieniony 10 mar 2011, 21:10 przez sysy, łącznie zmieniany 4 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Kymco ZX & Rieju RRX
To ja tez ciebie wspieram, bo mam z tym doczynienia, siostra cioteczna tez ma zanik miesni. Naprawde koszmar, ale warto walczyc i szacun. Rob maszyne, bo odglos ma naprawde mega i powoli cwicz i cwic az dojdziesz do prefekcji :)

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=106106&start=0 ZX <3
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=190001RIEJU <3
Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Zdziwili byście się :D on nie jest taki mały to jest coś typu Cross Dirt :D jest naprawdę większy ja miałem jeszcze mniejszego o takiego o Obrazek to jest akurat mój stary :D jest o wiele mniejszy :D ale sprzedałem go bratu :D

mdkclan nie wydaje mi się że byś fikołkował bo on waży ok 50kg :D a to przód ciężki też trochę problem jest go postawić na jedno koło robiłem go trochę długo bo miałem szkole a gdy go rozebrałem to musiałem po poprawiać te jedynki:D i tak nie poprawiłem :D
gdy przyszły ferie zrobiłem go w jakieś 4-5 dni :D teraz leje paliwo 105 v-power jest naprawdę wielka różnica:D jak jadę na 3 czuję się jak bym jechał na 4:D no ale w niedziele stał 2 dni nie odpalany bo musiałem bratanka pilnować...ma 3 lata teraz będzie miał 4 i też mały interesuje się stuntem i ten pocket bike niebieski to akurat jest dla niego;d ale boi się jeździć jeszcze:D
no odpaliłem go w niedziele i jadę se spokojnie na 3 nagle przyśpieszam i puszczam gaz by wbić 4 a tu dupa...gaz się zablokował to ja szybko sprzęgło przekręciłem stacyjkę zgasiłem go i zapchałem do domu całe paliwo mi uciekło okazało się ze ktoś przeciął mi linkę od gazu i się zablokowała...bo tu nikt nie lubi jak nim jeżdżę bo pod każde auto się wpier***** :D a tu są takie same buraki :D no i co tam:D co do baku to nie będę wklepywał bo jest plastikowy xD no ale będę dawał taką piankę i obkleję żywicą będzie się trzymał tylną owiewkę też będę robił jak się trochę ociepli bo też żywicą muszę pokleić bo połamana jest ... stelażu nie będę robił jestem Hardcor i jeżdżę bez :D klatki też nie bo kupię pegi od bmx i se zamontuję...no tak był pordzewiały i to nieźle ale ja go wyczyściłem i z ojcem pomalowaliśmy...dzięki niemu teraz mogę jeździć bo zwykle jest tak że on nie mam czasu:D ale mi pomógł :D sam go rozkręciłem i skręciłem :D nie mam kopki wypier******* w pizdu:D mam rozrusznik elektryczny a jak jest słaby akumulator to ssanie wbijam 3 pcham i puszczam i odpala :D no tak niby wydaję się na takiego pizdzika ale tak nie jest :D ja się ścigałem z crossem 125 do 4 biegu miałem szanse a potem jak on wbił 5 to już nie miałem szans:D ja 5 nie wbiłem bo nie mam :D ale skutery nie mają szans...pamiętam jak jechałem po motor jak pierwszy raz nim jeździłem wtedy jakoś stanąłem na tylne koło :D a potem wywaliło mnie w buroki :D miałem ochotę wracać nim 300km do domu;D a to jeszcze bez homologacji :D na początku miał być robiony żeby jak najszybciej jeździł owszem interesowałem się wtedy stuntem ale potem mnie bardziej to wciągnęło :D i zostaje robiony do stuntu:D ja nie jestem z tych dzieciaków co mówią o tato boże to 110 to jest za mocne...nie ja mogę nawet siąść na Honde CBR 1000RR tylko żebym dosięgał do ziemi bo jestem trochę niski a mam 15 lat...mi też mówili że ja się na tym zabije ale mnie to tylko wkurw**** i teraz muszę kupić jeszcze kilka części do niego no kask i żółwia też no i postaram się kupić jakiegoś crossa dirt 200-250 w jakiejś niezłej cenie
ten motor co ja mam to koleś go wystawił za 900zł a kupiłem go za 500zł :d chodziłem z ojcem do roboty specjalnie zarabiałem na niego żeby go wyremontować ... tutaj wszyscy się ze mnie śmiali ,,Haha kupą złomu jeździ cały pordzewiały'' ja to miałem w dupie i se jeździłem no ale teraz gdy go odpalę to wszystkim szczęki opadają co prawda nie jest jeszcze taki piękny ale jak zrobię tylna owiewkę i założę to będzie cud malina :D jutro wrzucę jakieś filmiki i zdjęcia bo na razie opanowałem jazdę bez trzymanki :D no i uczę się z nogami na kierownicy ale nie potrafię przełożyć lewej nogi na kierownice bo to sprzęgło ale próbuje na razie uczę się z prawą nogą na kierownicy :D

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
Zaje*isty :D

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Boberko pisze:
To ja tez ciebie wspieram, bo mam z tym doczynienia, siostra cioteczna tez ma zanik miesni. Naprawde koszmar, ale warto walczyc i szacun. Rob maszyne, bo odglos ma naprawde mega i powoli cwicz i cwic az dojdziesz do prefekcji :)
no niestety ja jeszcze nie mam aż takiej bardzo silnej miastenii ale na filmiku słychać jak głośno oddycham choć normalnie aż tak głośno nie oddycham :D ...ale podobno da się tą chorobę wyleczyć tylko jeszcze trzeba czekać aż przyjdzie na mnie czas :D na mnie i mojego brata:D ale powiem wam że ja naprawdę jestem niezłym Popier***cem :D niestety nie mam jeszcze tylniego hamulca bo muszę przerabiać...od crossa wkładam... do tych hamulców nie dostane klocków w naszym kraju czym jest Polska...no ale ostanio się troche poślizgałem na podwórku miałem nagrać filmik ale było -10 i nie chciało mi się iść do domu po telefon:D

Obrazek

Obrazek

szkoda mi opony na asfalcie bo opona do niego 200zł + koszty przesyłki bo to muszę sprowadzać :(

naklejka która jest naklejona na baku:D Obrazek

Ostatnio zmieniony 10 mar 2011, 21:12 przez sysy, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak na motor z chińskim rodowodem to na prawde fajny jest :twisted: . sobie właśnie wyobraziłem jak by to jechało ze skromnym silniczkiem am6 z 70cc na pokładzie ;D

Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna