Witam was chciałbym wam zaprezentować moje nowe padło ;) jest nim Piaggio nrg mc3 z 2004 r chłodzone powietrzem.
Posiadam go od wtorku kupiłem go za śmieszne pieniądze i zamierzam zrobić go do oryginału z zewnątrz i małych modów w silniku ;)
Piaggio jest po małych przejściach ;( Poprzedni właściciel wyłożył się bokiem;/ po tym małym wypadku wstawił skuter do garażu a tam stał 4 lata. Troszkę się zastał i brakuje mu paru rzeczy ... takich jak:
- tylny klosz od lampy
- linki prędkościomierza
- przedniego błotniki
- pługu
i tam takie ;p coś kierunki nie chodzą paliła się dioda jak nie były podłączone podłączyłem i nic nie trybi, zastały się przednie lagi i tu nie wiem co z fantem zrobić wg nie chodzą.
z rzeczy które Mozę na + :
- wydech metrakit z końcówką tt
- gaźnik delorto 17,5
- jakiś tam stożek chiński ale daje rade ;p
- sprzęgło jakieś malossi nawet nie wiem co to ;p
Plany co do niego u tu troszkę chciałbym się zwrócić do was apropo koloru oraz zmian w silniczku chciałbym żeby silnik pozostał w 50 za to zmienić wydeszek, filtr jakiś lepszy, wario i dobry dzwon.
Optyka i tu mam problem posiadam do niego nową kanapę ale kolor jej jest ciemny granat ;/ i czy malować go na niebieski subaru białe felgi plus czarny blok biała pokrywa ? a morzę jakieś inne propozycje od was, zmienić te lipne kierunki karbonowe z tyłu plus z przodu pomarańczowe a Zamienić to wszystko na białe klosze i zrobić dymione.
Jeżeli ktoś z was posiada rzeczy których mi brakuje to był bym wdzięczy o kontakt na pw lub w temacie ;)
A tutaj mała sesja w garażu blokowym ;p
Zapraszam wszytskich do oceniania oraz pomocy przy regeneraji Piaggio ;)