Dzisiaj jest 13 mar 2025, 2:54

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Mam pare pytań. kiedys skuterek chodzil mi blisko 100 km/h. Ostatnio mialem problemy mial strasznego muła po rozgrzaniu(uszczelki byly zjechane i plyn wplywal do cylka dajac mu muła, myslalem ze to rolki lub pasek czy cos ale jednak nie-mechanik to stwierdzil i naprawil co trzeba). OD wody zrobil sie kamien na tloku wiec go wymienilem wraz ze swieca i uszczelkami. Skuterek wrocil od mechanika i chodzi bardzo slabo. Zbiera sie wolno, nie idzie wiecej niz 60km/h. Nie mam pojecia co sie z nim dzieje, takze nie wiem co w nim bylo robione(kupilem uzywany rok temu, bardzo dobry stan, nie wiem co bylo wymieniane z serii-cylek,tlumik,wario napewno nie). Mowilem mechanikowi ze wczesniej mial kopa bardzo dobrego, jechal ponad 90km/h spokojnie a on twierdzi ze na skuterze sa blokady. Na wario nie mam-nie mam pierscionka. Na tlumiku nie wiem czy jest, ale mechanik mowi ze tez jakos gaznik jest ogrzewany rurka od tlumika, co tez stwierdzil ze jest bez sensu. OD razu mowie-miechanik znany w okolicy, dobry mechanik. Lecz co jest spowodowane tym, ze dawniej jezdzil on spokojnie 90km/h, przyspieszenie bardzo dobre(byl lepszy niz rozblokowany speedfight2 i rox kumpli). Teraz idz gorzej niz te cale chinczyki... podobno sa blokady na 100% ale jakim cudem wczesniej tak chodzil? i jak by wygladaly te blokady? i jak je zdjac?

Ostatnio zmieniony 07 cze 2011, 17:50 przez hadmanq, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ]