Dzisiaj jest 18 lip 2025, 16:11

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
założyłem ZX-a do stalkera

dzisiaj założyłem sprężynę sprzegła stage6 medium i sprężynki sprzęgła polini czarne , ( tylko na nich sprzęgło się nie ślizga ) , tak na marginesie zalożyłem tez filtr powietrza polini no i skuter kręci wg. mnie ładne wysokie obroty , no ale nic po za tym , w-max deczko spadł , a przyśpieszenie pozostało takie samo jak było , może ciut lepsze jedyne co wzrosło to spalanie , co może jeszcze być nie tak ? Rolki są chyba ok , bo skuter non stop utrzymuje takie same obroty , kurcze denerwuje mnie to już , bo Stalkerek idzie delikatnie więcej od tgb 101s kolegi , w którym jest tylko wario polini speed control :/

Ostatnio zmieniony 30 mar 2012, 22:57 przez robcik3322, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
może za twarda centralka? za lekkie rolki? (nie napisałeś jakie masz rolki)

piaggio nrg power
kawasaki kx 125

Tytuł:
*

Pojazd:
jeśli chodzi o rolki , to dzisiaj zważę i podam dokładną wagę , ale jest coś około 4.5-5.5 grama , a i jest możliwe to , że pasek starł się na szerokość i teraz mam zaniżony v-max ? Bo wierzyć mi się nie chce , Jeśli tak to o ile starty pasek może zaniżyć v-maxa ? Zna ktoś oryginalną szerokość paska w gilerze stalker (ta pierwsza wersja produkowana do 99 roku) . A i jeszcze zdziwiło mnie to , że mam dzwon i wariator TGB 0.o

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
robcik3322 pisze:
Zna ktoś oryginalną szerokość paska w gilerze stalker (ta pierwsza wersja produkowana do 99 roku)

804x17,5

Kupię Amige A1200
Gilera Stalker

Tytuł:
*

Pojazd:
pokrywy przekładni jeszcze nie ruszałem , zrobię to wieczorem , ale za to postanowiłem zdjąć głowicę , no i po rozebraniu moim oczom ukazał się cały czarny osmolony mokry tłok , mokre ścianki cylindra , oraz mokra głowica , w głowicy nawet w jednym miejscu był tak jakby biały płyn , jak woda z popiołem , a i jeszcze z tego co wiem to uszczelka jest z wersji chłodzonej wodą , gładź cylindra jest gładka jak porcelana , ale zastanawia mnie to , że jestem w stanie kręcić tłokiem tak mm w jedną i w 2 stronę , mam wszystko na filmie , wieczorem go troszkę poprzycinam i wstawię , może zauważycie coś niepokojącego .

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ]