Mam WIEEELKĄ prośbę do Was - po remoncie mojej Runnerki dzisiaj już do końca ja składałem i co się okazało brakuje mi dwóch śrub - masakra bo to są ważne dość śruby - są one z przodu pod "krawatem" na samej gorze i trzymaja przedni plastik z tym tylnim czarnym - śruby wchodzą pod kierownica-od jej spodu - czy moglby mi ktoś z Was sprawdzic jakie tam sa sruby? jaki gwint? jaka wielkosc? bo kurcze wszystkie co tam wkladalem z plastikow byly za male ;/ nie wiem czy tam tez ma byc blaszka mocujaca jakas ale chyba nie o wiem ze nie zgubilem zadnej bo wszystkie zostawaly na miejscu...
Musze dokupic te dwie sruby tylko jakby mi ktoś powiedział jakie tam sa? bede mega wdzieczny ! zrobie przelew na dobre piwko albo i dwa
Dzieki !
Pozdro !!!
-- 31 mar 2014, 22:05 --
mozna usunac - poradzilem sobie kupujac po prostu dwie sroby m5 podkladki i nakretki i skrecilem to sobie po swojemu
a co sie okazalo? na zdjeciach ktore robilem przy rozbieraniu Gily widac ze nie bylo oryginalnie tych srob - i u kumpla w Runnerce tez tych srob w ogole tam nie ma - dziwne
Pozdro !