Dzisiaj jest 27 lis 2024, 10:55

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
**

Pojazd: Gilera Runner LC 2002
Witam
Niedawno kupilem uzywany skuter Piaggio c35 2t r 2001 (tak jest w dowod rej)
Po kilku dniach chcialm sprawdzic stan sprzegla , paska rolek itd
okazalo sie ze jakis szpec wywalil wentylator wariatora , jaki bedzie dobry a tani do mojego zipka?
znalazlem cos takiego ale czy warto takie cos zamontowac?
http://allegro.pl/wentylator-wariatora- ... d=28894973
Dodatkowo sprzeglo tez zalozone od jakiegos TGB :D ale w nie najgorszym stanie , chyba jest jakies 60-65% tego co ma nowe - z malej gorki skuter jedzie nawet 70-75 km /h ale juz pod srednia gorke slabnie do 29-35 km /h , czy to normalne ze ten skuter tak slabnie pod gorke?
Ogolnie jak jest zimny to na prostej przy manetce na pol gazu sie fajnie zbiera tzn na mniej tez sie zbiera ale bardzo powoli wwiec trzeba dac te pol manetki zeby ladnie ruszyc
I jescze jedno wydech ma jakis przerobiony ale ma ten chyba katalizator albo bardziesz kanektor spalin czy jak to sie tam zwie - od wydech niedalekoo cylindra idzie rura o jakiegos urzadznka z ktorego idzie maly wezyk chyba w strone lub do gaznika , czy to w jakis sposob moze blokowac skuter pod gorke?
rolki sa w dobrym stanie , pasek raczej tez , jest jakis Pollini :D
Prosze o pomoc / doradzenie

a
zapomniałem dodać że mam uwalony wydech bo w środku tlucze się jak są nierówności na drodze

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ]