Dzisiaj jest 23 lip 2025, 18:27

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
siemka , mam takie pytanie ;) teraz u mnie w maladze jest seria [mialem cylek 70 bettella , wydech leovince TT , gaznik 17.5 dellorto PHBN i tyle] teraz sie zamieniłem częściami i będę miał wario MHR OVERRANGE :mrgreen: możecie mi powiedzieć jakie części najlepiej kupic pod to wario , mam zamiary na Racinga i chce żeby części ze sobą współgrały : ))

kliknij smialo
MALAGA by CyCu

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
pasek wzmacniany malossi kevlar overange najlepiej . DObry przeciwtalerz to tego najlepiej mhr sprzeglo malossi mhr delta i dobry dzwon i naped masz super;P .

Stage 6 Streetrace 70
Top Racing Evo ng
SKF HQ TEFLON
Hebo NG
Pasek Polini For Race
Yasuni r
Stage6 Black Edition 19mm
Tec Evo racing

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
po wuja mu wzmacniany pasek do seri cylka ja bym za zmianę sprzęgła się nie zabierał na razie lecz kupił bym wydech i dopiero potem zaczął kompletować części.
Na racinga to ja bym zrobił tak wydech np yasuni c21 polini for race3 itd tutaj możesz sobie wybrać który Ci się bardziej podoba. Cylinder Mallosi MHR albo stage6 racing przy zmianie cylinderka od razu gaźnika najlepiej dell'orto 21 potem DOPIERO pasek i sprzęło. Z pasków polecam malossi x-special sprzęgło np polini 2G lub 3G a najlepiej stage 6 tarqu control świetne sprzęgło i dzwon stage6 R/T a jak starczy kase to przełożenia i tu już wybieraj sam czy na zbiórke czy na v-max

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Bolo, dzięki za wypowiedz :)
hubert514, pytanie mam , gdybym teraz kupił wydech yasuni c21 to mogę go zakładać do serii czy nie bardzo ?? nie będę miał tak od razu kasy na wszystkie części a tez nie chce żeby nowe części leżały bez użytku przez jakiś czas :P

kliknij smialo
MALAGA by CyCu

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
cycu7 pisze:
pytanie mam , gdybym teraz kupił wydech yasuni c21 to mogę go zakładać do serii czy nie bardzo ??

No zalozyć mozesz ale seria cylek nie da rady przy tym wydechu. Do sporta ten cyl jest za mocny i muli go na starcie;d nie wyregulujesz go na seri w żaden sposob. Cycu jak masz jakies pytania wal na gg;d

Stage 6 Streetrace 70
Top Racing Evo ng
SKF HQ TEFLON
Hebo NG
Pasek Polini For Race
Yasuni r
Stage6 Black Edition 19mm
Tec Evo racing

Ostatnio zmieniony 20 sie 2011, 22:44 przez Bolo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ale dalczego nie wyciśnie z niego mocy ? Otóż seryjny cylinder nie wykręci takich obrotów jakich potrzebuje ten wydech do rezonansu. Najlepsszym rozwiązaniem jest kupic wszystkie częsci i złożyć odrazu a jak nie to proponuje taką kolejność wydech-gaźnik-cylinder i wał w tym samym czasie-wariator-sprzęgło-ewentulanie korektor - i przożenia wtedy będziesz najbardziej zadowolony z efektówi odrazu bedziesz mógł wyregulowac :D To mnie też spokojnie mozesz pisać na gg :)

Edit: zakładaj ten wydech osiągi Ci nie spadną a potem dalej będziesz kompletował ja tak robiłem racinga :P

Ostatnio zmieniony 21 sie 2011, 22:35 przez hubert514, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
hubert514 pisze:
Ale dalczego nie wyciśnie z niego mocy ? Otóż seryjny cylinder nie wykręci takich obrotów jakich potrzebuje ten wydech do rezonansu. Najlepsszym rozwiązaniem jest kupic wszystkie częsci i złożyć odrazu a jak nie to proponuje taką kolejność wydech-gaźnik-cylinder i wał w tym samym czasie-wariator-sprzęgło-ewentulanie korektor - i przożenia wtedy będziesz najbardziej zadowolony z efektówi odrazu bedziesz mógł wyregulowac :D To mnie też spokojnie mozesz pisać na gg :)

Edit: zakładaj ten wydech osiągi Ci nie spadną a potem dalej będziesz kompletował ja tak robiłem racinga :P

Nie będę sie już wypowiadał, poniewąż nie będę sie powtarzał po koledze :) on ma rację :wink:

--->>BLUE & BLACK AeRoX S6 RaCiNg PoRtInG bY SaNcHoS1<<---
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=183693
-------------------------------------------------------
"Nie Liczy Się To Jakie Masz Częsci Ale To Jak Umiesz Tym Jeździć"

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
cycu7, ale to wario jest kompletne ?
dokup
-sprzęgło stage6 torque control
-dzwon stage6 wing cooler