Dzisiaj jest 28 lip 2025, 5:54

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Siema. Mam mały problem z moim roxem. Chodzi mi o gaźnik. Jak kopne kilka razy to leci z gaźnika paliwo. Dałem do mechanika i on spiłował takie obudowanie co jest w nim pływak i problem znikł. Chyba już ta pokrywka była trochę wykrzywiona. Po jakiś 30km stało się to samo. Czy dalęj trzeba to spiłować,bo paliwo leci z filtra i z tego obudowania??

Ostatnio zmieniony 04 wrz 2011, 19:28 przez bogus965, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie masz przypadkiem za dużej dyszy? Nie zalewa Ci go?

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
blackrox, blackrox, siemano wszystkim może i stare toeszke forum ale może ktos mi pomoże mam problem stuningowałęm sobie skuter wsadziłem w niego sportowy gaznik 19mm gilardoni , sportowy filtr powietrza polini, 70ccm stage6 .membrany .kruciec.wał sprzęgło sportowe i warioator ni i oczywiscie wydech tecigas next-r ni i jest problem silnik cały czas mi sie zalewa niewiem o co chodzi na początku jak to złozyłem do kupy było oki jezdził smigał ładnie a teraz cały czas sie zalewa opusciłem iglice na sam dół tzn zapinke na samą góre wkręciłem śrubke od dawki powietrza na maxa i odpaliłem nie reaguje na kręcenie śrubka od składu powietrza chodzi na wolnych odrotach jak chce mudac gazu to gażnie świeca cały cas mokra mam wsadzoną świece zimną może to tego wina niemam pojecie skończyły mi się pomysły POMOCY !!!!!

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]