Dzisiaj jest 07 sie 2025, 10:48

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
**

Pojazd:
więc tak:
rox sie zepsół. poszedł do mechanika (takich głupków)
i ok naprawili go, i dałem 250zł i mówili ze dali nowe sprzęgło.
ok, potem jade do domu, wymianiałem sobie rolki, i patrze gdzie jest to nowe sprzęgło !!!
dali jakąś używke za 30zł i niema tej butelki gdzie sie wlewa olej! (tam gdzie jest akumlator)
i patrze i nie widze chodnicy! żadnych tam butelek!
kiedyś widziałem i myśle sobie że oni ją też wzięli !!
bo jechalem teraz do kuzyna i w połowce drogi było już 5KRESEK!!!
a tak to kiedyś do niego i spowrotem były tylko 2 kreski.(kreski- na liczniku, woda )
i coś jest nie tak!!

wczoraj jeszcze jak jeździłem wieczorem to stanąłem przy koledze i patrze i taka wielka para szła z kierownicy!!! tak sie wystraszyłem bo myślałem że coś sie w nim pali, i więcej go nie zapalałem tylko dziś dopiero i tak sobie myśle że możliwe że to się tak kopcił przez to że był zabardzo zagrzany! nie moge jeździć bo jak przejade z 2km to już jest strasznie przegrzanY!! (tak mocno jak nigdy taki nie był)

ktoś coś doradzi??

(jak ktoś chce poczytać o tych mechanikach to tu: miałem coś zrombane w roxie, bo miał dużo mocy jak zwykle ale ciągle jak jechałem już więcej niż 30 km/h to szedł tymi niskimi obrotami! i nic sie niedało zrobić, i dałem go do mechanika, miał go zrobić do 4dni. i potem mi wszyscy mówili, poco mu dałeś?!!! to jest debil on ci tylko zepsuje. ale ok, nie brałem ich opini. potem przez cały tydz. ten gościu nie dzwonił to tam pojechałem z tatą i on mówi że zamówił cylinder do 70cc... (no debil no nie?) potem powiedzieliśmy żeby ten co robił z tym roxem to niech z nim nie robi tylko ty (szef tego tam warsztatu) i ok, miał zrobić do 3dni i znów czekalismy tydzień i zrobili go, dałem 250zł ! i pojechałem, i sie okazało że sprzęgło uzywka gdzieś za 20-40zł i niema butelki tej na olej (więc musze robić mieszanke) i rolki były tam jakieś inne, używki, i tylko 3!!
więc to jakieś debile za przeproszeniem!!!!!!)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**

Pojazd:
teraz z ciekawości poszedłem poroskręcać czache, i akurat sąsiad przyszedł i jednak jest tam jakaś buletka i korek, i tam w ogóle płynu niema, (bo to jest chyba tak że sie wlewa tam i ten płyn sie rozchodzi po chodnicy no nie?)

więc sprawa rozwiązana, więc jaki płyn lać do aeroxa??

Tytuł:
**

Pojazd:
niech ktoś odp bo dzis mi przyszedł tłumnik stage6 i fajnie sie jeździ.
moze być płyn taki do samochodu?
jaki płyn do niego wlać??

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Edytuj posty to raz. A 2 to ze grzeje ci sie tak bo bez plynu jezdzisz ......... kto wie czy nie przegrzales . MOZesz Wlac nawet wode ... ale najlepiej wlej plyn taki jak leje sie do samochod firma i kolor nie wazna byle tam była ciecz!.

Stage 6 Streetrace 70
Top Racing Evo ng
SKF HQ TEFLON
Hebo NG
Pasek Polini For Race
Yasuni r
Stage6 Black Edition 19mm
Tec Evo racing

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ]