Witam
Nie dawno kupiłem wydech LeoVince ZX, wpierw założyłem wydech i to co było w zestawie czyli rolki 4.3 g i sprężynki sprzęgła żółte (strasznie twarde), do tego kupiłem od kumpla sprężynę centralną biała Malossi, jeździł na tym zaje******, tylko strasznie grzał się napęd i od tego wszystkiego seryjny dzwon sprzęgła się zdeformował i źle chodził, więc kupiłem dzwon Stage6 WingCooler, przy okazji włożyłem nowe sprzęgło RMS (to za 82 zł na Mielocha),
zielone sprężynki sprzęgła Polini i czarną sprężynę Hebo (+50%), miał muła do 20 km/h, ale nie chciało mi się już wsadzać twardszych sprężynek aż do dzisiaj gdy zdecydowałem się wsadzić znów te żółte sprężynki sprzęgła od wydechu i sprężynę czarną Hebo, myślałem że będzie ładnie chodził tak jak wcześniej, bo chyba przez ten dzwon i sprzęgło RMS tak bardzo charakterystyka by się nie zmieniła, a tu się okazało że startuje z dużo wyższych obrotów ale ma dalej muła do 20 km/h, a od 20 strzała ... Nie wiem co teraz robić, te sprężynki są bardzo twarde, trochę się namęczyłem żeby je założyć. Może to jest wina za słabej sprężyny centralnej ? Ta czarna Hebo +50% coś da ?
Proszę o pomoc