Dzisiaj jest 17 lis 2024, 23:23

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam,
Mam kilka pytań odnośnie części do roxa:

1. Jak ocenicie reflektor Revo xr8? serio razi tak ostro? Bo ładnie wygląda... Ewentualnie wziąłbym STR8 ten reflektor: http://sklep.mieloch.pl/product_info.ph ... 514af032bb , lub ten TNT: http://allegro.pl/reflektor-lampa-przod ... 00482.html Ale czy te po górnych bokach światełka da się na kierunkowskazy przerobić i będzie to dopuszczone do ruchu czy nie ? Bo mam zamówioną kierownicę downhill i nie będę miał kierunków...

2. Czy do serii, jeżeli planuje dalszy tunig kupować Yasuni Z czy odrazu R? Co poradzicie, bo set będzie : polini super speed / ew. Malossi Multivar. - Gaźnik 17,5 / Street race S6 ... Ale to będę robił po woli więc nie wiem czy kupić teraz jakiś, a potem zmienić?

3. Ukręciłem śrubę przy wydechu i siedzi na jednej ale to już koniec? Musze karter wymieniać bo pół śruby tam siedzi i chyba nie da się wyjąć co ? Poza tym nie wiem co będzie jak kupie nowy wydech...

4. Czy do kierownicy BMX muszę kupować adapter, czy jest już jakiś tam seryjny adapter który by mi trzymał kierownicę bmx?

Proszę o odp.
Pozdrawiam.

Ostatnio zmieniony 21 sty 2012, 20:10 przez Sqrabyk, łącznie zmieniany 2 razy

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
1. nie mam roxa nie znam się na refletorach do nich.
2.yasuni R
3.Nie musisz zmieniac kartera :D Rozwierc lub jak masz dostęp do multiszlifierki to natnij i wykręc śrubokrętem.
4. Jeżeli kupujesz kierownice "BMX" to musisz dokupic oddzielnie adapter. Polecam adaptery ECO :)

Tytuł:
**

Pojazd: Nissan 350Z,Yamaha R6
1.Ten reflektor Revo jest piękny znajomy ma w aerox i fajnie mu to wygląda
2.Yasuni R
3.Jak kupować bmx to tylko str8 i tym podobne byle nie ZOOM

"Żyje by jeździć jeżdżę po to by żyć"
"Motocykle To Moja Pasja " ;*

Ostatnio zmieniony 21 sty 2012, 20:55 przez Grzegorz52, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**

Pojazd:
1.http://www.sklep.s-x-t.pl/reflektorprze ... 4040_14055
ja bym brał revo ten STR8 mi się nie podoba. a te diody można zrobic jako kierunki lub jako dodatkowe podświetlenie
2.bierz R a jak masz kase to polecam Polini For Race 3 lub używkę za 600 zł kupisz w super stanie a moc sporo większa czy na 50 czy na 70 niż na Yasuni r
3.wywirec tamtą starą śrubę i nagwintuj na większą to najlepszy sposób
4.
polecam kierownice krosowe typo Hebo, Renthal . a adapter musisz dokupic najlepszy Hebo ale nie wiem czy kupisz a jak nie to STR8 czy cos takiego nie oszczędzaj bo możesz się na tym boleśnie przejechac

Obrazek <--Klik

Oglądajcie i komentujcie!!

Tytuł:
*

Pojazd:
Dzięki za info ale jeszcze się odwołam.

1. Tak revo mi też najbardziej pasuje ale powiadają, że bije innych po oczach i niestety policja może się przyczepić.

2. Czy załóżmy Yasuni R mi skuter w ogóle ruszy z miejsca z seryjnymi częściami? Bo muszę wydech pierwszy pojeżdżę trochę i wario będzie... I nie jestem pewien czy do full serii na początek R się nada.

3. Jak ją wywiercić bo dokładnie nie rozumiem? Adiii, chodziło mi o przymocowanie wydechu tam do karteru z boku. Pomyśl, chyba na samym cylindrze by się wydech nie trzymał?

Pozdrawiam.

Tytuł:
**

Pojazd:
3. rozwierc minimalnie na większą śrubę nagwintuj i bd ok lub
http://www.narzedzia4u.pl/index.php?p50 ... ols-14a105 kupujesz to i wykręcasz
2. bd ok twardsze sprężynki sprzęgła lżejsze rolki i ok ale ja jak mówilem polecam używkę PFR3
1.to że oślepia to dotyczy speedfighta to jest całkiem inna budowa lampy i myśle że ten problem nie występuje

Obrazek <--Klik

Oglądajcie i komentujcie!!

Tytuł:
**

Pojazd:
R'ka w serii zamiata ładnie. Mój "kolega" miał serie roxa + Yasuni R to leciało mu to coś koło 100km/h licznikowe na seryjnych rolkach itp.

stunter pisze:
Ale zapraszamy na nasze ulubione forum mieloch.pl Napewno znajdziesz tam wielu kolegow oraz porady jak ze skutera zrobic maszyne do zabijania.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ]