Witam. Pisze temat z następującej przyczyny, a mianowicie.
Prawdopodobnie kupie Yamahe Aeroxa z 2006 roku, przebieg 9.2 tys za rozsądną cene 4 tys. Skuter ma zarysowania bo 1 właściciel sie z nim prawdopodobnie położył, ja bym bym jego 3 wlascicielem. Oprócz zarysowan na plastikach (mało co jest rysek) jest OK, jednak jak jechalem nim na ulicy osiedlowej (jakies 100m) to przez pierwsze 2-3 sek go strasznie muliło to 20-30 na pełnej manetc a potem straszny zryw ze sie aż wystraszyłem ;D I nie wiem czemu tak muli go. 2 wlaściciel wymianiał wydech na sportowy i wariator, dolał płynu chłodniczego i oleju takze skuter jest przygotowany do sezonu, ale waham sie go kupić ze względu na to mulenie na starcie.
Dlatego prosze Was o pomoc, napiszcie co sie mogło stac i ile by mnie wyniósł remont. Dodam jeszcze ze niepokoi mnie cena, czy nie jest za mala, właściciel sugeruje ze zbiera na samochod i szybko mu kasa potrzebna ale ja nie jestem do konca pewien. Prosze Was! W Was nadzieja moja, jutro jade jeszcze chyba zobaczyc, napiszcie co mam srawdzic w roxie, co sie pytać właściciela? Skuter z zewnątrz bardzo ladnie sie prezentuje, ale nie wiem co jest w środku

Także piszcie, piszcie, piszcie