Dzisiaj jest 16 lis 2024, 0:09

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
witam , po dłuższych namysłach i namowach forumowiczów postanowiłem wydać hajs na Wał Top Racing Evo NG . Moim pytaniem jest , jakiej klasy jest ten wał , czy poprawi też jakieś osiągi i w ogóle , z góry dzieki ;d

ps. jeśli możecie to powiedzcie coś na temat gasboxa ( nie będę robił samoróbki ).
Sory że tak dużo pytań na jednym temacie , ale nie będę smiecił forum , zamówiłem stożkowy polini air box , i nie pasuje mi do gaźnika DL 19 , mój mechanik mówi że jesli ten rox ma mieć pier***... to lepiej żeby miał filtr normlny , mówił że jakośgo tam dostosowywał do tego gaźnika , co sądzicie ?

Yamaha Aerox Valentino Rossi

Ostatnio zmieniony 31 mar 2012, 10:53 przez bytyn7, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Aprilia SR Audi A4
bytyn7, Słyszałem wiele opinii o tym wale , większość pozytywnych.. Lecz łożyska dodawane do wałów Top Racing wyglądają jak z folii śniadaniowej :| Więc łożyska nie polecam montować , kumpel kupił taki sam wał i przez to łożysko zatarł skuter :( Ja także chciałem kupić ten wał ale dołożyłem 20zł i kupiłem wał Top Racing High-Tech dla większej pewności..

Co do gasboxa to najlepszy niby jest ten z Malossi bo po jego założeniu czuć zmianę.. Osobiście miałem tylko założonego Stage6 i było czuć lepszą reakcję na manetkę..

Filtr Polini hmm... Pewnie nie pasuje średnica filtra na ten gaźnik , polecam zmierzyć i kupić odpowiedni a ten sprzedać jeżeli się nie uda założyć.. Seryjnego filtra (jeżeli masz 70cc) nie polecam bo osiągi są o wiele gorsze nawet przy odpowiedniej regulacji (wiem testowałem)..

Tytuł:

Pojazd:
Znakomity wał dużo osób go ma i sobie go bardzo chwali i do tego kup łożyska skf . A co do gasboxa najlepszą są malossi :mrgreen:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]