Dzisiaj jest 09 sie 2025, 12:03

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Czesc wszystkim , mam malaguti f12R niestety AC ale daje rade swietnie:) mysle o zmianie cylindra bardzo mocnego ale nieorientuje sie jakie sa mocne i jakie polecacie ? , cylinder to napewno ma być 15KM w góre :wink: wydech bedzie yasuni c16/c21 , obecnie mam takie czesci:
cyl malossi sport 70cc wał hebo perfomance , lożyska c4 teflon, gazior 21 stożek polini , cały naped stage6 docisk hard , wydech hebo racing

i orientuje sie ktoś czy wystarczy gaźnik 21mm do bardzo mocnego cylka noi naped bedzie ok? wydech to wiem ze c16/c21 :) , zawór membranowy malossi karbon

teraz leci 100 na maxa i jest ok ale chce zeby był szatan :evil: spalanie nie wchodzi w gre :) ma mi służyć do latania w weekendy :) moze nawet 12l łykac:)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**

Pojazd: Aerox malossi 70
Gaznik 21 wystarczy, wydech c21 tez bedzie dobry, co do cylindra to CI nie poradze ^ ^
Wiem ze chcesz tu pomoc ale Cie tylko ostrzegam ze niech sie cos urwie przy predkosci ponad 100 to zgadnij co sie stanie... to tyle z mojej strony

Tytuł:
*

Pojazd:
raczej nic sie nie urwie :) jestem uczulony na wszelkie luzy / jakieś zuzycia materiału wiec oto to dbam, :) cylek tak jak mówiłem powyżej 15KM i jak cenowo one sie widzą , chce miec skuter zeby raz na ruski rok poszalec :) nie mam na mysli jazda na kole, ale zeby mocno sie zbierał noi vmax wystarczy te 100 ale to od napedu juz zalezy

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]