Mam taki problem. Mianowicie kupiłem sobie do aeroxa kierunkowskazy przednie STR8 LED Lexus Style. Nie sprawdzałem jak działają na zwykłym przerywaczu bo od razu założyłem nowy do ledow Koso Digital. Z tyłu były zwykłe kierunki i wszystko dobrze chodziło. Postanowiłem dokupić lampę Revo LED Lexus Style z kierunkowskazami i teraz zaczęły się schody. Lampa działa normalnie, wszystko podpięte ale problem był z kierunkowskazami bo zaczęły świecić tylko na przodzie obydwa ciągłym światłem, kombinowałem aż w końcu przerywacz się spalił. Kupiłem nowy, tym razem Revo LED. Sprawa wygląda tak, że nowe i stare kierunkowskazy przednie mają po 2 kabelki (jeden jest od masy) więc podpiąłem kable jak było wcześniej i jest dobrze, stare kierunki z tyłu również miały po 2 kabelki a teraz w lampie Revo odchodzą po 1 kabelku do każdego kierunku. Tył łącze więc kabelkami ze starej instalacji a masę zostawiam w spokoju. Teraz niezależnie w którą stronę przestawię przełącznik migają obydwa kierunki z przodu i obydwa z tyłu równocześnie (tak jak awaryjne).
|