Dzisiaj jest 16 lis 2024, 11:11

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Kierunkowskazy
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Yamaha Aerox
Mam taki problem. Mianowicie kupiłem sobie do aeroxa kierunkowskazy przednie STR8 LED Lexus Style. Nie sprawdzałem jak działają na zwykłym przerywaczu bo od razu założyłem nowy do ledow Koso Digital. Z tyłu były zwykłe kierunki i wszystko dobrze chodziło. Postanowiłem dokupić lampę Revo LED Lexus Style z kierunkowskazami i teraz zaczęły się schody. Lampa działa normalnie, wszystko podpięte ale problem był z kierunkowskazami bo zaczęły świecić tylko na przodzie obydwa ciągłym światłem, kombinowałem aż w końcu przerywacz się spalił. Kupiłem nowy, tym razem Revo LED. Sprawa wygląda tak, że nowe i stare kierunkowskazy przednie mają po 2 kabelki (jeden jest od masy) więc podpiąłem kable jak było wcześniej i jest dobrze, stare kierunki z tyłu również miały po 2 kabelki a teraz w lampie Revo odchodzą po 1 kabelku do każdego kierunku. Tył łącze więc kabelkami ze starej instalacji a masę zostawiam w spokoju. Teraz niezależnie w którą stronę przestawię przełącznik migają obydwa kierunki z przodu i obydwa z tyłu równocześnie (tak jak awaryjne).

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ]