Dzisiaj jest 15 lis 2024, 11:54

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd: Skuter
Witam wszystkich mam dwa pytania moze ktos pomoze ;P Wiec tak;
kupilem APRILIE RALLY 96 R LC i robie mały remont kupiłem wał Top Racing STD , cylinder który już w nim był to Top performance 70cc wydech standart gażnik chyba tez standart a dysza jaka jest to nie wiem bo nie wiem jak to sprawdzić. Pasek,wariator Polini sprezyna EVO i w komplecie dostałem dwie Sprężyny jedna ma 22kg a druga 28kg obie koloru niebieskiego w komplecie byly tez dwa komplety rolek 5.9g oraz 6.9gr Jak to zgrac zeby ladnie Cykał motorek..?? sprezynki z zestawu takie małe niebieskie juz założylem na sprzęgło

druga sprawa dotyczy elektryki; zastalem pod rama w okolicy cylindra uciete 3 kable. jeden koloru Czerwonego a drugi niebieskiego oba sa grube a ten trzeci kabel jest cienki koloru niebiesko-biały. dodam ze wszystko w motorze dziala procz wskaznika temp ktory kupilem STAGE 6 i widze wtyczke do ktorej trzeba podlonczyc dwa kable i tu cała magia...:( Moze ktos sie wypowie w tej sprawie Serdecznie dziekuje !!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pojazd:

Ostrzeżenia: 1
Tutaj musisz zmienić wydech i gaznik i wtedy bawić się rolkami i dociskiem. Gaznik bym tu widział 19mm/21mm, a wydech np Yasuni R/S6 Pro Replica/Arrow Extreme/PFR4.

Aprilia SR Factory - była
Aprilia Habana Custom - jest
Yamaha WR 125 X - była
VW Scirocco 76' Mk1 Cabrio - jest
Toyota Celica V GTi 16v - była
Honda Civic VI HB - była
Mitsubishi Eclipse 2G RS - był
Honda Civic VI HB - jest
Honda Prelude V VTi - jest

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ]