Dzisiaj jest 30 lip 2025, 0:39

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd: Beta Ark LC
Siemanko mam problem z silnikiem minarelli horizontal LC. ( nie mam ssania) wczesniej wszystko bylo ok tylko ostatnio cos sie stało i nie palił wiec rozebralem silnik i okazalo sie ze cylek jest ok tylko rozerwało płytke mębrany. ( nowe uszczelki pod króćcem , pod cylkiem i głowicą) a mianowicie żeby silnik odpalił musze wkreckić wszystkie śróbki w gazniku na full. po odpaleniu sa wysokie obroty to wiadomo. kiedy silnik sie zagrzeje i chce wyregulowac to nie ma szans bo jak wykrecam śróbke od mieszanki o 2- 3 obroty to chwile jest ok silnik pracuje ale jak dodam gazu to brak reakcji muł i wkońcu zgaśnie i juz nie wgl nie zapali jak jest wykrecona śróbka od mieszanki musze dopiero wkrecic znowu na full i dopiero odpali. DZIWI MNIE JEDNO BO JAK JEST WSZYSTKO NA FULL WKRĘCONE TO JEZDZI TYLKO MA MUŁA NA STARCIE STRASZNEGO I TAK Z 70-80 pojedzie. jest strasznie słaby licze na szybką pomoc pozdro.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

**

Pojazd: yamaha aerox
regulacja gaznika ci sie kłania sprawdzaj swiece jaki kolor po wykreceniu 2 obrotów jak taka biała przykrec powietrze przejedz i znow sprawdz i tak do skutku dopuki nie osiągniesz koloru kawy z mlekiem... dzieje ci sie tak ze po wymianeie membrany lub poporstu z chimer filtra musisz wyregulowac gazior bo albo zalewa albo za duzo powietrza

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ]