Dzisiaj jest 07 sie 2025, 15:53

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Który wariator lepszy ogólnie?
Czas głosowania minął 10 lut 2010, 17:12
Stage6 Sport Pro 29%  29%  [ 4 ]
Malossi Multivar 71%  71%  [ 10 ]
Liczba głosów : 14
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam. Mam zamiar kupić jeden z dwóch wariatorów (Stage6 Sport Pro lub Malossi Multivar).
Nie wiem na który się zdecydować, gdyż jeden likwiduje całościowo ślizganie się paska kosztem wytrzymałości i ma lepsze rolki itp. w zestawie do regulacji (Stage6 Sport Pro) a drugi zaś mniej likwiduje ślizganie się paska oraz ma gorsze gratisy do regulacji ale jego żywotność jest wzorowa (Multivar). Kupiłbym Malossi, gdyby nie fakt, że prawie cały setup będę miał Stage6 (Wingcooler Team, Torque Control itp.). Może ktoś miał do czynienia z wariatorem Stage6 Sport Pro i mógłby powiedzieć mi więcej, to był bym bardzo wdzięczny. Multivar ma ogólną opinię rewelacyjnego, tylko interesują mnie opinie o wariatorze Stage6. Thx za odpowiedzi.

Był: Nerox
Jest: Nissan Micra K12 & Yamaha Neo's 70cc LC

Ostatnio zmieniony 07 lut 2010, 17:12 przez Mach., łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**

Pojazd:
Mialem oba wymienione wyżej wariatory...i powiem tak,Stage6 Sport Pro jest typowo pod wydech Stage6 PRo Replica,i wysokoobrotowe tlumiki,i na nim mialem naprawde przyzwoite przyspieszenie,ale predk max byla nijaka w porównaniu do malossi multivar ktory zadowala mnie przyspieszeniem,jak i predkoscią ( na dzisiejsze warunki ok 105km/h) a w polączeniu z przeciwtalerzem Stage6 Racing bezlopatkowym daje mega przyspieszenie...takze tak bym ci polecal Malossi Multivar + Przeciwtalerz Stage6 Racing (na allegro za 80zl dostaniesz)

Honda Dominator 650ccm Cross Project

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ]