Dzisiaj jest 10 cze 2025, 9:00

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam, jaki tłumik z niżej wymienionych będzie najlepszy pod cylek stage6 streetrace?
- yasuni Z
- s6 pro replica
- Polini Funky

który z nich jest najlepszy? ( tylko prosze nie pisać yasuni R albo rs2)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: VFR 800FI - BTQT9
Imię: Paweł
2

Ostrzeżenia: 2
Witam.
O Polini Funky nie będę się wypowiadał bo nigdy nie widziałem, a tym bardziej nie posiadałem. Co do Pro Replici to wydech kręci wysokie obroty i ciężko wyregulować napęd pod niego, zresztą Streetrace i tak swoją moc osiąga już od niskich obrotów więc nie trzeba go wkręcać na obroty i nie widzę sensu stosować wydech przy którym jedzie dopiero na wys.obr. Co do Yasuni Z, mam założony i serio, daje spokojnie rade i ładnie ciągnie od najniższych obrotów. Zamyka szafe u mnie i mierzone jedzie realne ok.98km/h więc źle nie jest. Bierz Yasuni bez wahania gdyż w porównaniu do S6 jest dużo lepszy, tak jak wcześniej pisałem, nie wypowiadam się na temat Polini bo nie miałem więc nie wiem jak jest w porównaniu z Yasiem.

Ostatnio zmieniony 27 lip 2010, 10:05 przez Pavlak, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
Moim zdaniem Funky albo Pro Replica, bo Yasuni Z z tego co wiem jest do 50cc. Streetrace z Pro Replicą i gaźnikiem 17,5 pozwala osiągnąć nawet 10,5 KM.
Tutaj macie link do testu :))
http://apriliasr.pl/topics2/testy-wydechow-vt14546.htm

SR WWW by SR'ka

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: VFR 800FI - BTQT9
Imię: Paweł
2

Ostrzeżenia: 2
SR'ka pisze:
Moim zdaniem Funky albo Pro Replica, bo Yasuni Z z tego co wiem jest do 50cc. Streetrace z Pro Replicą i gaźnikiem 17,5 pozwala osiągnąć nawet 10,5 KM.
Tutaj macie link do testu :))
http://apriliasr.pl/topics2/testy-wydechow-vt14546.htm

Jasne, jest do 50cc więc przy 70cc skuter w ogóle nie jedzie. Proszę Cię, sam jestem przykładem że Yasuni Z nadaje się do 70cc sporta, nie będzie na pewno osiągów takich jak np. przy Yasuni R ale to samo można powiedzieć o Pro Replice że będzie słabszy niż na zwykłym Pro. U mnie Yaś świetnie się spisuje więc jak ktoś nie ma kasy na mocniejszy wydech to brać Z i się nie zastanawiać. Ludzie wkładają C16 do serii a każdy gada że nie, że to za mocne do serii i są osoby co udowadniają że po regulacji daje rade.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ]