Dzisiaj jest 10 sie 2025, 19:10

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Cześć wszystkim.
Posiadam pasek o rozmiarach 738x16.5x28 firmy Bando w aprilia sr 1997 Minarelli LC.
Zastanawia mnie to czy ten pasek jest prawidłowy gdyż wydaję mi się, że ten pasek nie daje sobie rady z wariatorem malossi multivar.
Objawy? - po dodaniu manetki gazu do oporu wcale nie przyspiesza idealnie jak na poziom takiego tuningu. Do tego v-max nie jest zbyt zadowalający 110km/h jak jest idealna pogoda.
Rolkami już się wybawiłem i wiem, że na 7 g zachowuję się najlepiej. Mam taką diagnozę gdyż testowałem rolki od 3 do 8.5 :)
Potrzebuję waszej rady, jaki pasek najlepiej jakiej firmy i model wybrać do wariatora malossi multivar i poziomu tuningu full sport.
Jak w końcu jest z tym rozmiarem co podałem, on jest prawidłowy czy nie ?
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi z góry oraz pozdrawiam :)

Cylinder 70ccm Polini Corsa
Gaźnik 21mm dello'rto, sprzęgło stage6 torque control, dzwon stage6 wingcooler, malossi multivar, hebo +60, pasek kevlarowy, zawór membranowy polini evolution i parę innych drobiazgów regulujących cały zestaw.

Ostatnio zmieniony 18 wrz 2010, 14:11 przez Pogromca_szos, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ]