Dzisiaj jest 09 sie 2025, 7:01

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam, chciałem prosić o pomoc ;p
Mam malage z 2000r i jej osiągi to 68km/h niestety i właśnie nie wiem dlaczego, a malaga jest po tuningu...

Tuning jaki w niej siedzi to tłumik LeoVince zx cylek TNT sport 50 nowy dzwon sprzegła no i takie duperele jak spręzyna dociskowa rolki spręzynki sprzegła. Jeśli chodzi o regulacje to mam zestaw rolek polini i zmianiałem ustawilem najlepsze zeby dosyc vmax był i przyspiecha testowalem wszystkie ale te najlepiej sie spisuja/ spręzyny centralne mam 2 hebo niebieska 60 i malossi czerwona 90docisku / jezdze na niebieskiej / blokad raczej nie ma tak twierdzi poprzedni własciciel ja wiem napewno ze nie ma na wario i na tłumiku bo sport / jesl ichodzi o to ze gaznik zapchany to nie to bo czyscilem juz gaznik i do tego filtr powietrza...
Jak myslicie co to moze być? A jeszcze dodam ze jak jade na full manecie to słychac takie chru chru chru chru.

Drugie pytanie to zamierzam kupic cylka 70ccm wario i gaznik mozecie firmy doaradzic mam zamiar uzywki kupic w bdb stanie ;) z góry dzięki za pomoc

Gilera SMT na niezłym secie, wpadnij !
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p ... 52#2136366

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ]