Dzisiaj jest 25 lut 2025, 0:22

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Jet Force
Dobra lecimy dalej z problemami, mianowicie jest tak: Zamówłem cały zestaw do odpalenia składający sie z (stacykja,2xkluczyk,immobilizer,antena immo,korek wlewu, i komputer"ecu") i jest tak kręcić kręci ale nie odpali.. prawie coś tam chyci ale przestaje i dalej kręci.. w końcu wziąłem i odkręciłem świece hmmm patrze a świeca jest sucha i czarna :( więc wziąłem strzykawke i nalałem bezpośrednio do cylindra benzyny, odpalił zaraz za pierwszym obrotem wału:) lecz po chwili umarł. Jest to Skuter na wtrysku, i jak sprawdzić czy ten wtrysk działa lub się zatkał i trzebaby go przeczyścić ? a może trzeba coś z komputerem wyregulować ustawić, zeby ten wtrysk działał ponieważ komputer jest właśnie z tego zestawu założony. Z góry już dziękuje za waszą pomoc, dobre chęci :) pozdrawiam

Mam problemy z YT wiec dodaje filmik przez wrzute, i tak Przepustnica jest wyczyszczoan, i czy z założonym czy z ciągniętym filtrem powietrza jest tak samo jak na filmiku :/

http://krystianjet.wrzuta.pl/film/16sKn5uQ1Yw/jet_force

pomóżcie bo sezon sie zaczyna a ja w dupie jestem.

Dziwki hajs Duża forsa wszystko dla mnie Mam Jet force'a

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ]