Dziękuję za odpowiedź
scoot.
W jaki sposób mogę zwiększyć dolot powietrza na filtrze? Nie mam żadnego stożkowego. Mam zwykły, chyba oryginalny filtr i do tego jest ta dodatkowa część z dwoma otworami na końcu. Chodzi o zdemontowanie tej dodatkowej i pozwolenie na wpływ powietrza bezpośrednio do filtra?
Pewny jesteś tych sprężynek sprzęgła? Właśnie jestem po wymianie sprężyny dociskowej, spreżynek sprzęgła i dzwonu. Okładziny nie wyglądały najgorzej, te 2mm były w najniższym punkcie, a w najwyższym koło 4mm myślę. Żałuję, że nie przemierzyłem. Jedyne co to na środku okładzin były bardzo śliskie, ale to chyba wynik pracy i normalne, że się szlifują na gładko? Dałem sprężynki
Sprężynki sprzęgła Top Racing +15%, 3G (zielone) dlaczego miałbym je znowu wymieniać skoro skuter nie był tuningowany?
Przepraszam. Kupiłem jednak wariator NIE hebo, a
Wariator Top Racing Next Generation,
-- 04 kwie 2019, 20:37 --
Nagrałem filmik z tym jak jeździ - może będzie łatwiej o diagnozę. Dodatkowo dodam, że próbowałem zrobić zryw w w miejscu na takim żwirze i nie było szans. Miał taki przymulony dźwięk. Co to może być? Bo wątpię, że jak z 6g rolek dam 4g to problem się rozwiąże bo przecież na tych 6g to powinien chociaż szybciej jechać, a też nie chce. Zresztą sami zobaczcie:
https://youtu.be/OSncQwffqH8